SOUL NIGHT

THE BONY M SHOW, MAI THAI, JUSTINE PELMELAY & GROOVE-LINE

12 nov. 2016

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 19:30 uur
• START PROGRAMMA: 19:45 uur
EINDE PROGRAMMA: 00:30 uur
• DEUREN SLUITEN: 01:00 uur

TICKETPRIJZEN

EARLY BIRD: € 12,50 (01-06-2016 t/m 31-08-2016)
REGULIER: € 28,50 *
• GROUP >10:
€ 25,50 *
(* excl. service- & betalingskosten)

• AAN DE DEUR: € 35,00

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• DIEREN: niet toegestaan

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152NB Nieuw Vennep

SOUL NIGHT MET 'THE BONEY M SHOW'!

Boney M was de meest succesvolle disco-act van de zeventiger jaren met vele hits zoals: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Brown girl in the Rain, Hooray, Hooray it’s holiday en nog velen meer! Front man Bobby Farrel overleed op tragische wijze in 2010. Het stokje is overgenomen door Orlando Louis.

Naast de live-act van 'The BoneyM Show' is het nog niet klaar voor deze avond.. Want ook het dames trio Mai Tai en solo artiest Justine Pelmelay staan deze avond op de bunne! Deze hele avond wordt begeleid door de fantastische cover band 'Groove-Line'. Deze band speelde in 2015 ook al onze zaal plat met al hun expertise en enthousiasme!

KEEP THE SOUL ALIVE!

Alweer de 2e edtie van de Soul Night in de VANZANTENHAL! Weer even terug in de tijd! Geniet van de swingende muziekstijlen die van het podium afdruipen zoals: Soul, Funk, Disco, Motown & Groove!

Wilt u op de hoogte blijven van deze avond? Hou deze website in de gaten. Voor social media "like" onze officiële Facebookpagina.


KOOP UW TICKETS HIER VIA PAYLOGIC OP DEZE WEBSITE
OF VIA ONZE NIEUWE LANDINGSPAGINA:

WWW.WELOVESOUL.NL

 

THE BONEY M SHOW

Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70 met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits zoals: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Brown Girl in the Ring, No Woman, no cry, Hooray! Hooray! It's a Holiday, Gotta go home, Painter Man & Belfast. Anno 2014 is de ultieme BONEY M Show er klaar voor het echte Boney M gevoel middels een super optreden tot uitbarsting te brengen op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is, iets wat het enorme hit repertoire van Boney M kan realiseren op geweldige wijze uitgevoerd door deze 4 super artiesten! De internationale 70ties disco scene is ontwaakt tot nieuwe spectaculaire “revivals” door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !! Deze show van BONEY M will always “rock da house”all over the world!

MAI TAI

Mai Tai is een Nederlands discotrio dat werd samengesteld door producenten Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. In augustus 2007 maakte Mai Tai bekend na twintig jaar met een gloednieuw album te komen. Het schijfje bevatte recent materiaal en een aantal oude hits. In hetzelfde jaar bereikte het trio driemaal de Single Top 100. Een nieuwe versie van 'Body & Soul' werd een clubhit in Engeland. In 2011 werd een comeback gemaakt met de première bij het Disco Legends festival. Door terugkeer van zangeres Carolien De Windt zijn twee van de drie originele zangeressen in de groep verenigd met als derde zangeres Eve L’Kay.

JUSTINE PELMELAY

Opgroeiend in een muzikaal gezin, zingt Justine in de jaren '80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt Justine het bekende "Zandvoort aan de Zee". Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatie klussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. Tevens is zij is regelmatig te horen in radio commercials en heeft daarnaast stemmen ingesproken voor o.a. een Disney film.

COVERBAND GROOVELINE

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall, maakt Grooveline van elk optreden een intense feestbeleving. Laat je verrassen door een spetterende show met de beste disco classics, de lekkerste hits van de 90’s en de nieuwste songs van dit moment!

STAAN & ZITPLAATSEN

Tijdens dit concert hebben we alleen staanplaatsen. Wel worden er in de zaal voldoende zitplaatsen geplaatst voor degene die niet de hele avond willen/ kunnen staan. Er zijn voor deze avond dus geen geplaceerde zitplaatsen en/of VIP plaatsen aanwezig.

Bij onze Food Corner zijn er ook voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack varianten, ook vegetarisch.

ETEN & DRINKEN IN DE HAL

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze snackbar (foodcorner). Deze is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open.

 

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Orries

 

Aftellen tot het evenement