GOLDEN EARRING

"THEY ARE BACK!" - LIVE IN CONCERT

8 apr. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 20:30 uur
• DEUREN SLUITEN: 01:00 uur

TICKETPRIJZEN

De voorverkoop start vrijdag 2 december - 10:00

1.) TICKET REGULIER (staan): € 30,00 *
(* excl. service- & betalingskosten)

2.) TICKET VIP (zitplek): € 80,00 *
(* excl. service- & betalingskosten)

3.) AAN DE DEUR - REGULIER: € 40,00
4.) AAN DE DEUR - VIP: € 90,00

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

THEY ARE BACK! VOOR DE NEGENDE KEER

De rockers van Golden Earring keren terug in de VanzantenHal. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk staan zaterdag 8 april voor de negende maal op het podium. Golden Earring is de oudste nog bestaande rockband van Nederland. De band is bekend van nummers als Another 45 miles, When the lady smiles en Radar love en bracht tientallen albums uit. Het laatste, Tits 'n Ass geheten, dateert van 2012.

CONCERT + AFTERPARTY

Een avondvullend programma. Met een voorprogramma, live concert van Golden Earing en afterparty met DJ Rob Van Rossum die de hits uit de 60's, 70's en 80's voor u draait.

GO VIP

Het concert van de Golden Earing zien vanaf het balkom als VIP? Dan kan! Beleef het optreden vanuit een een luxe bioscoopstoel. Een eigen bar op het balkon waar u onbeperkt drank kunt nuttingen. Tevens zal de bediening u voorzien van kleine fingerfoods. Toch even het concert van dichtbij bekijken? U bent vrij om de zaal in te gaan, u kunt altijd weer terug naar de VIP ruimte doormiddel van uw bandje.


WILT U MEER WETEN OF EEN IMPRESSIE VAN HET VIP BALKON?

VIP BALKON

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement