GOLDEN EARRING

"THEY ARE BACK!" - LIVE IN CONCERT

8 apr. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

DEUREN OPEN: 19:30 uur
VOORPROGRAMMA LUMINIZE: 20:30 uur
START SHOW: 21:45 uur
AFTERPARTY DJ ROB VAN ROSSUM: 23:30 uur
EINDE PROGRAMMA: 01:00 uur

TICKETPRIJZEN

De voorverkoop start vrijdag 2 december - 10:00

1.) TICKET REGULIER (staan): € 30,00 *
(* excl. service- & betalingskosten)

2.) TICKET VIP (zitplek): € 80,00 *
(* excl. service- & betalingskosten)

3.) AAN DE DEUR - REGULIER: € 40,00
4.) AAN DE DEUR - VIP: € 90,00

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

GOLDEN EARRING 

De rockers van Golden Earring keren terug in de VanzantenHal. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk staan zaterdag 8 april voor de negende maal op het podium. Golden Earring is de oudste nog bestaande rockband van Nederland. De band is bekend van nummers als Another 45 miles, When the lady smiles en Radar love en bracht tientallen albums uit. Het laatste, Tits 'n Ass geheten, dateert van 2012.

VOORPROGRAMMA

Marcela, Metilda, Irena en Tea vormen samen LUMINIZE, een succesvolle muziekgroep uit Kroatië. Deze vier powervrouwen weten wel hoe ze het publiek mee moeten krijgen in hun enthousiasme! De groep is in Nederland voornamelijk bekend door de nummers 'Get it Back'en 'Kill it with Love'. Dat belooft een mooie start van de avond te worden! 

AFTERPARTY

DJ Rob van Rossum sluit de avond waanzinnig af met hits uit de jaren 60, 70 en 80!

GO VIP

Het concert van de Golden Earing zien vanaf het balkom als VIP? Dan kan! Beleef het optreden vanuit een een luxe bioscoopstoel. Een eigen bar op het balkon waar u onbeperkt drank kunt nuttingen. Tevens zal de bediening u voorzien van kleine fingerfoods. Toch even het concert van dichtbij bekijken? U bent vrij om de zaal in te gaan, u kunt altijd weer terug naar de VIP ruimte doormiddel van uw bandje.


WILT U MEER WETEN OF EEN IMPRESSIE VAN HET VIP BALKON?

VIP BALKON

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement