GENESIS CLASSIC

WITH FORMER LEAD SINGER RAY WILSON

17 mrt. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 20:00 uur
• START SHOW: 20:30 uur
 PAUZE: 20 min
 EINDE SHOW: 22:45 uur
 UITLOOP: 23:30 uur 

TICKETPRIJZEN

De voorverkoop start vrijdag 2 december - 10:00

REGULIER: € 33,50 *
(* excl. service- & betalingskosten)

• AAN DE DEUR: € 40,00

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

GENESIS CLASSIC SHOW!

Performed by former Genesis lead singer Ray Wilson. Op 17 maart staat zanger Ray Wilson in de VanzantenHal met een programma waarin hij Genesis-klassiekers als ‘Follow You, Follow Me’, ‘No Son Of Mine’, ‘Land Of Confusion’ en ‘Jesus He Knows’ ten gehore brengt.

Een ‘unplugged’ sensatie die de zanger 'Ray Wilson' al jaren volle zalen en staande ovaties oplevert! In deze show komen alle hun bekende nummers voorbij, ook de nummers die Phil Collins zong.

Genesis was een van de meest invloedrijke popgroepen in de jaren ’70 en ’80. Meer dan 150 miljoen platen verkochten de Engelse rockers en in 2010 kreeg de band een plek in de beroemde Rock ’n Roll Hall of Fame in Cleveland. Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger.

GENESIS CLASSIC SHOW PROMO VIDEO

RAY WILSON

Het was voor Wilson een persoonlijke droom om de grootste hits uit het Genesis-tijdperk naar een nieuw level te tillen. Die droom kreeg vorm in zijn muzikale show ‘Genesis Classic’! Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium geeft Ray Wilson een nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van de songs. Dat is bovenal de verdienste van zijn hoogstaande vocale kwaliteiten en perfectionistische podiumpresentatie.

Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger, maar twee jaar later hief Genesis zichzelf op omdat de ‘chemie’ weg was. Wilson stortte zich op een solocarrière, maar behield zijn liefde voor het Genesistijdperk. Waarvan acte met de ongeëvenaarde vertolking van hits als Follow you, follow me, No son of mine, Land of confusion en Jesus he knows me. Hits van toen in nieuwe muzikale arrangementen. Een ‘unplugged’ sensatie die Wilson al jaren volle zalen en staande ovaties oplevert. Van heel veel gelukkige fans bij wie het bloed bij het horen van de parels van de progressive rock sneller gaat stromen. Genesis is alive!

STAAN & ZITPLAATSEN

Tijdens dit concert hebben we alleen staanplaatsen. Wel worden er in de zaal voldoende zitplaatsen geplaatst voor degene die niet de hele avond willen/ kunnen staan. Er zijn voor deze avond dus geen geplaceerde zitplaatsen en/of VIP plaatsen aanwezig.

Bij onze Food Corner zijn er ook voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack varianten, ook vegetarische snacks aanwezig.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement