AJK TREKKERTREK

Dagfestival & afterparty

27 mei 2017

Informatie evenement

TIJDEN

• DAGFESTIVAL: 08:30 - 17:00 UUR
• DEUR OPEN AFTERPARTY: 19:30 UUR
• PRIJSUITREIKING: 20:30 - 21:30 UUR 
• 
AFTERPARTY: TOT 01:00 UUR

ENTREE 

• GRATIS ENTREE
• VANAF 14 JAAR, GEEN ALCOHOL <18

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

DAGFestival

Zaterdag 27 mei is er een groot trekkertrek evenement in Nieuw Vennep, industriegebied spoorzicht. Trekkertrek oftwel 'Tracktor pulling' is een motorsport overgewaait vanuit Noord-Amerika, waarin men met een tractor een zware slede over een zo groot mogelijk afstand moet slepen. Dit evenement is erg geliefd bij de heren die van allerlei traktoren houden, zowel jong als oud. Deelnemers strijden onderling met verschillende gemotoriseerde voertuigen om de titel! Voor de bezoekers zijn er verschillende horecagelegenheden aanwezig en een aantal marktstands. Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen zoals het Haarlemmermeers kampioenschap hooivork hangen, springkussens en een demo gazonmaaiertrek. De Vanzantenhal verzorgt alle horeca-gelegenheden! 

PRIJSUITREIKING 

De prijsuitreiking en de spetterende afterparty vinden plaats in de Vanzantenhal! 

 

DE ORGANISATIE

Jaarlijks wordt Trekkertrek Nieuw-Vennep georganiseerd door AJK Haarlemmermeer. De organisatie begon 22 jaar geleden met één sleepwagen met ongeveer zestig tractoren in een aantal gewichtsklassen. Inmiddels is Trekkertrek uitgegroeid tot een modern evenement dat tot ver in de regio bekend en geliefd is!

Als Vanzantenhal zijn wij verantwoordelijk voor alle horeca op het evenement en wij zijn daar erg trots op! Sinds drie jaar vindt ook de prijsuitreiking, inclusief de fantastische afterparty, plaats in de Vanzantenhal. Een heerlijke afsluiting van een mooie dag!

Aftellen tot het evenement