WE LOVE 90's XL

MILLION MILES AWAY

11 nov. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• 21:00 UUR: DEUREN OPEN
• 21:00 - 23:00 UUR: DJ DENNIS VERHEUGD
 23:00 - 23:30 UUR: THE SUNCLUB 
• 23:30 - 00:30 UUR: DJ DENNIS VERHEUGD
 00:30 - 01:35 UUR: DUNE
• 01:35 - 02:00 UUR: DJ DENNIS VERHEUGD
 02:15 UUR: DEUREN SLUITEN

PRIJZEN

1.) EARLY BIRD: € 11,00 * 
ONLINE ONLY t/m 12 juli 2017.

2.) REGULIER: € 14,50 *
Vanaf 12 juli. Alle verkooppunten.

3.) GROEPTICKET: € 12,50 *
Vanaf 10 stuks, vanaf 12 juli.

(* excl. service- & betalingskosten)

4.) AAN DE DEUR: € 20,00 (vaste prijs)

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

BACK TO THE NINETIES!

Deze avond draait de DJ lekkere dance- en pop muziek uit de jaren 90 en zullen er diverse live-act zijn die jou en je vrienden een fantastische avond gaan bezorgen!

DJ DENNIS VERHEUGD is de 90's dj van de avond. De live-acts zijn deze keer van DUNE en THE SUNCLUB. "It's time to Fiestaaaaa".

 

PROMO / TRAILER

DUNE

Oliver Froning was de oprichter van de Duitse groep Dune. Deze maakte een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De groep scoorde vanaf 1995 een aantal wereldhits zoals: HARDCORE VIBES, CANT STOP RAVING, RAINBOW TO THE STARS en HAND IN HAND. Nadat de happy hardcore een rave-rages over hun hoogtepunt waren, behaalde Dune in Nederland geen Top 40 noteringen meer maar bleef zij in Duistland wel gewoon hits scoren. Nadat Dune als groep besloot ermee te stoppen ging de oprichter onder de naam DJ Dune verder. Inmiddels heeft hij een zeer drukke agenda en is hij onderdeel van talloze festival programma's.
 

THE SUNCLUB

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinkien sinds 1997 de zomerse klanten van FIESTA van deze groep. De productie is inmiddels een House-klassieker geworden. Jaydee, Typar en Atbe hebben in hun samenwerkingsverband The Sunclub inmiddels 2 albums en een tientale singles afgeleverd. Waaronder een aantal regelrechte knallers als FIESTA en LOS TAMBORILEROS, SINGLE MINDED PEOPLE, FIESTA '98, WETSUIT, SPLASH en MOVIN' ON. En heel nederland danst op het nummer: SUMMER JAM!!
 
Gedurende 6 jaar was de club al 'on the road' vergezeld door A3 de mad percussieman. De groep trad op in Brazilië, Thailand, Maleisië, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. Als DJ TEAM waren ze echter nooit eerder te boeken. Samen met DJ Sunscream maken ze sinds begin dit jaar de zalen en tenten onveilig.
 

90’S DJ/VJ

DJ Dennis Verheugd! Dennis is een bekende Nederlandse radio-dj. Momenteel is hij elke werkdag te horen van 10:00 tot 13:00 uur op Radio 10. Naast het draaien met audio (dj) is Dennis Verheugd ook gespecialiseerd als DVD-DJ. Waar hij als DJ mixt met usb’s, draait Dennis als DVD-DJ met videoclips. Het publiek krijgt de muziek te horen, en ziet tegelijkertijd direct de bijbehorende videoclip. Deze videoclips geven direct een extra stuk entertainment voor het publiek. In de Vanzantenhal zal hij ook als DVD-DJ optreden!

 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

 

Aftellen tot het evenement