DIRE STRAITS EXPERIENCE

LIVE IN CONCERT

3 nov. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 20:00 uur
• START PROGRAMMA: 21:00 uur
EINDE PROGRAMMA: 23:15 uur ongeveer 
 DEUREN SLUITEN: 00:00 uur ongeveer 

TICKETPRIJZEN

1.) REGULIER: € 32,50 *
Kijk voor een beschrijving 'ticket regulier' bij tabblad 'zaalindeling'.
(* excl. service- & betalingskosten)
2.) AAN DE DEUR: € 40,00


MIN. LEEFTIJD:
18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

40th Years Anniversary!

Featuring former Dire Straits members "Chris White" and "Chris Whitten".

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren!

Dit jaar is het veertig jaar geleden dat de beroemde band het licht zag. En de roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. En hoe! Dit is niet zomaar een tribute band, want twee van de oorspronkelijke leden van ‘The Straits’, Chris White en Chris Whitten, maken deel uit van de selectie artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. "Sultans of swing", "Money for nothing", "Private investigations" en "the legend is alive".

 

THE EXPERIENCE

Tribute bands worden soms gezien als een slap aftreksel van vroegere muzikale helden. Dat geldt beslist niet voor The Dire Straits Experience, want de band, gevormd door Chris White, Terence Reis, Paul Geary, Danny Schogger, Tim Walters, Michael Féat en Chris Whitten weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog!

De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. Het begrip ‘tribute band’ doet eigenlijk geen recht aan de missie van het gezelschap: het mooiste uit het Dire Straits songbook doorgeven aan de volgende generatie.

TRAILER https://youtu.be/9qpw0kycMUg

STAAN & ZITPLAATSEN

Tijdens dit concert hebben we alleen staanplaatsen. De ticket wordt verkocht als: regulier.

Wel worden er in de zaal voldoende zitplaatsen geplaatst voor degene die niet de hele avond willen en/of kunnen staan. Er zijn dus geen geplaceerde zitplaatsen en/of VIP plaatsen aanwezig.

Bij onze Food Corner zijn er ook voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack varianten, ook vegetarische snacks aanwezig.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement