KERST- & CADEAUMARKT

INSCHRIJVINGEN GESTART

25 en 26 nov. 2017

Informatie evenement

TIJDEN

• ZA.  25-11-2017:  10:30- 17:30 uur
• ZO.  26-11-2017:  10:30- 17:30 uur

ENTREEPRIJZEN

VOLWASSENEN:  
OUDEREN 65+:
KIND T/M 13 JAAR: gratis

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Legitimatie verplicht.

PARKEREN: gratis
DIEREN: niet toegestaan

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152NB Nieuw Vennep

DECEMBER - FEESTMAAND!

De kerst staat al bijna voor de deur! En om alvast in de kerstsferen te komen, kunt u genieten van de grootse en sfeervolle indoor Kerst- en Cadeaumarkt in de VanzantenHal. Deze 2-daagse markt is volledig gehuld in de kerstsferen. U kunt hier terecht voor de leukste cadeau- en kerstartikelen. Denk bijvoorbeeld aan; verlichte kersthuisjes, sieraden, speelgoed, cadeauverpakkingen, decoratie voor in huis, overheerlijke delicatessen en nog veel meer! Verder zijn er veel leuke workshops en bezigheden voor de december feestmaand. Ook kunt u ter plekke kerstpakketjes samen laten stellen. Een leuk cadeau voor onder de boom!

Terwijl u door de met lichtjes versierde markt loopt, hoort u verschillende artiesten kerstliederen zingen. Ook zij zullen u het ultieme kerstgevoel geven. Naast alle cadeau- en kerstartikelen en warme muziek nodigt ons sfeervolle terras u uit voor heerlijke winterse maaltijden en een lekker hapje en drankje.

FOODCORNER

Voor een lekker hapje en een drankje kunt u terecht bij de foodcorner. Uiteraard zullen wij tijdens de Kerst- en Cadeaumarkt warme winterse gerechten voor u bereiden. Denk aan een goed gevulde erwtensoep met rookworst, een broodje Duitse ‘bratwurst’ en andere maaltijden.

KOFFIECORNER

Om tussendoor even snel een drankje of een kleine snack te halen kan men terrecht bij de koffiecorner. Hier kunt u diverse warme en koude dranken en kleine snacks zoals koek/snoep/chips verkrijgen.

HORECAPLEIN

Neem gerust plaats op één van onze sfeervolle terrassen om uw versnaperingen te nuttigen, even bij te kletsen of eventueel uit te rusten. Bij een van onze terrassen zal een podium staan waar verschillende artiesten kerstliederen zingen om u het ultieme kerstgevoel te geven. Wilt u weten welke artiesten er allemaal komen? Kijk dan onder het kopje 'programma'.

MARKTKRAAM HUREN?

Zaterdag 25 en Zondag 26 november 2017 vindt de 6e editie van de Indoor Kerst- en Cadeaumarkt plaats. U kunt zich als bedrijf/ondernemer/hobbyist inschrijven.

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

Aftellen tot het evenement