CARS & COLLECTABLES

Modelauto- & Automobilia Beurs

10 sep. 2017

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 11:00 uur
• DEUREN SLUITEN: 16:00 uur


ENTREEPRIJZEN

AAN DE DEUR: € 5,00
KIND T/M 13 JAAR: gratis

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Legitimatie verplicht.

PARKEREN: gratis
DIEREN: niet toegestaan

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

MODELAUTO- & AUTOMOBILIA BEURS

Dit is onder andere een ruilbeurs voor verzamelaars van modelauto’s, autofolders, documentatie en verder alles wat met auto’s te maken heeft. Voorheen was deze beurs te vinden in het Ford Museum, Hillegom. Maar deze stopt ermee dus er moest een nieuwe locatie gevonden worden.

CLASSIC CARS & COFFEE

De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers arriveren krijgen maximaal twee vrijkaartjes voor de modelauto beurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren hoeft niet. Met name worden ook de clubs benaderd die hun voertuigen – vrachtautos, sedans, convertibles, sports cars – op 10 september aan anderen willen laten zien.

WORKSHOP MODELBOUWEN

Op veler verzoek hebben we modelbouwclub VMWH uit Hoofddorp uitgenodigd die de bezoekers de fijne kneepjes van het modelbouwen laten zien. Een mooie reden voor de tafelhouders om vooral ook hun plastic bouwdozen mee te nemen voor de verkoop.

FOODCORNER

Voor een lekker hapje en een drankje kunt u terecht bij de foodcorner. Onze keuken biedt een ruime assortiment aan versnaperingen zoals; snackbar gerechten, warme broodjes, diverse belegde broodjes, koek, snoep, chips en koude en warme dranken.

HORECAPLEIN

Neem gerust plaats op ons sfeervolle terras om uw versnaperingen te nuttigen en om even gezellig bij te kletsen.

INFORMATIE STANDHOUDERS

Tafelhuur
De prijs per tafel is € 17,00. De afmetingen van tafels zijn 100 bij 80 centimeter. Tafelhouders kunnen reserveren middels een mailtje naar modelautobeurs@gmail.com. Geef in je mail duidelijk aan om welke datum het gaat en hoeveel tafels je wilt reserveren.

Opbouwen
Tafelhouders kunnen op de dag van de beurs vanaf 8:00 uur terecht om hun tafel in te richten. Parkeren kan rondom het gebouw en is gratis. De beurs sluit om 16:00 uur. De zaal moet weer leeg zijn om 17:00 uur.

CONTACT

De Modelauto- & Automobilia Beurs is een initiatief van Stichting Modelauto Promotie.

Om een tafel te reserveren op een van onze beuren kun je een mail sturen naar modelautobeurs@gmail.com

Aftellen tot het evenement