JAN SMIT & MAAN

LIVE IN CONCERT

30 sep. 2017

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• 19:30 Deuren open 
• 20:00-20:45  DJ Rob van Rossum
• 20:45-21:15  Maan, live met TMF band 
• 21:15-22:00  DJ Rob van Rossum 
• 22:00-23:15  Jan Smit (+toegift)
• 23:15-24:00  DJ Rob van Rossum
• 00:30 Deuren sluiten 

TICKETPRIJZEN

1.) REGULIER: € 30,00 *

2.) ZITPLAATS: € 37,50 *

3.) REGULIER AAN DE DEUR: € 40,00 *

4.) ZITPLAATS AAN DE DEUR: € 47,50 *

 * excl. service- & betalingskosten.

 MIN. LEEFTIJD: 16 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

JAN SMIT LIVE IN CONCERT

In 2016 zat Jan Smit 20 jaar in het vak. Met de “Elfstedentour” kwam Jan Smit vanaf begin september 2016 naar de fans toe. De Elfstedentour was zijn eerste tour sinds de “Leef Je Uit Tour” uit 2010. Deze tour is een speciale tour, Jan Smit viert samen met zijn fans zijn 20-jarig jubileum. Deze tour is een echte hallentour en Jan heeft er enorm veel zin in! Ook komt zijn nieuwe album genaamd “20” uit.

Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger maakte onlangs bij RTL Late Night bekend gemaakt dat Jan Smit zal toetreden tot de succesformatie als vierde topper. Het is geen groot geheim dat dit voor Jan een droom is die uitkomt. René Froger zegt daarover: “Hij heeft geen aflevering gemist. Hij is al die jaren geweest. Hij is van huis uit zo’n Toppers-fan en hij is ook te gast geweest.”

Momenteel trekt Jan Duistland, Zwitserland en Oostenrijk door met de succes formatie KLUBBB3. KLUBBB3 is bij wijze van grap spontaan ontstaan, maar het concept is inmiddels uitgegroeid tot een ware hype. De drie heren kunnen het nog maar nauwelijks bevatten: “We hebben maar meteen afgesproken dat we nooit meer uit elkaar gaan!’, aldus een dolblije Jan Smit”

VOORPROGRAMMA 

Dit jaar staat niemand minder dan MAAN in het voorprogramma van Jan Smit. MAAN won in 2016 de zesde editie van "the voice of holland" en heeft inmiddels al een aantal singels uitgebracht, zoals "Perfect World" en "Give you all I got". 

AFTERPARTY

Als afterparty hebben wij de ervaren ras-entertainer DJ Rob van Rossum.

TRAILER

STAAN & ZITPLAATSEN

Tijdens dit concert hebben we staanplaatsen en zitplaatsen op het balkon. Meer informatie hierover volgt als de kaartverkoop start. 

Bij onze Food Corner zijn er ook voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack-variantie, ook vegetatische snacks zijn aanwezig. 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S 

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

BEPERKT AANTAL ROLSTOELPLAATSEN

Er zullen voor dit concert een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar zijn. Hiervoor dient u (en eventueel uw begeleider) een ticket regulier (geen balkon zitplaats ticket) te hebben voor het concert van Jan Smit op zaterdag 30 september. Wilt u een rolstoelplaats reserveren? Mail dan het volgende naar info@vanzantenhal.nl:
- Uw volledige naam en indien nodig de volledige naam van uw begeleider;
- Uw telefoonnummer;
- Uw mailadres waarmee u de kaarten voor Jan Smit heeft gekocht.

Zoals eerder vermeld zijn er dus maar BEPERKT aantal plekken beschikbaar. Uw plek is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen via de mail. Verdere instructies volgen later.

WIN EEN MEET EN GREET MET JOUW IDOOL, WIE WILT DAT NOU NIET?

ACTIE IS AFGELOPEN. 

Winnaars hebben hier bericht over gehad! 

Aftellen tot het evenement