MOTOCROSS NIEUW VENNEP

VANZANTENHAL OUTDOOR @ MOTOCROSS

15 en 16 jun. 2018

Informatie evenement

TIJDEN

Er zijn nog geen tijden bekend voor dit evenement.

ENTREE 

Entree is gratis voor dit evenement. 

Locatie

MOTOCROSS LOCATIE
Industriegebied Spoorzicht
2153 AX Nieuw Vennep

EVENEMENT

Motocross Nieuw-Vennep wordt dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018 voor de 28ste keer georganiseerd. Het evenement staat in het teken van motoren, spannende wedstijden en vooral veel gezelligheid. Het is een mooie start van de feestweek, dus zorg dat je er bij bent!

LET OP! Locatie Motocross is Industrieterrein Spoorzicht aan de Oosterdreef in Nieuw-Vennep. Vanzantenhal verzorgt de gehele horeca. 

MOTORCROSS DE SPORT

Motocross is een zeer intensieve sport waar behendigheid en snelheid zeer belangrijk zijn. Er zijn weinig sporten waar zoveel variatie in zit als Motocross. Hoog en ver springen met de motor, door zwaar zand rijden maar ook op harde ondergrond moet je uit de voeten kunnen, daarbij de juiste sporen zoeken en kiezen. Het hoort er allemaal bij, Rijder en motor moet één. Motocross eist toch een goed conditioneel vermogen, maar ook kracht en techniek zijn zeer belangrijk. Het is een combinatie van techniek, kracht en uithoudingsvermogen die je een goede motocrosser kunnen maken, maar dat klein beetje talent is ook belangrijk. Wedstrijden zijn altijd leuk voor kijkend publiek, daar er meestal genoeg te zien en gebeuren valt. Het begint met het vallen van het starthek naar de eerste bocht, je hebt duels die uitgevochten worden, valpartijen (hopelijk niet al te erg), genoeg spanning dus. Motocross is dus constante actie.

Aftellen tot het evenement