Nog maar 1 nachtje slapen en dan is het al zo ver! De tweede editie van Soul Night! Het belooft weer een bijzondere avond te worden met fantastische artiesten!

Geniet van de swingende muziekstijlen zoals; Soul, Funk, Disco en Motown & Groove! De VanzantenHal is trots om de volgende artiesten morgen te mogen ontvangen; ‘The Boney M Show’, de meest succesvolle disco-act van de zeventiger jaren. ‘Mai Tai’, een Nederlandse discotrio, die in 2011 een comeback maakten met de première bij het Disco Legends Festival. ‘Justine Pelmelay’, die in de jaren '80 in de Nederlandse bands de ‘Pasadena Dream Band’, ‘Swinging Soul Machine’ en ‘The Jody Singers’ zingt. Ook de ‘Coverband Grooveline’ zal jou verrassen door een spetterende show weg te geven met de beste disco classics!


Heb jij nog geen kaartje weten te bemachtigen voor deze geweldige avond? Dan heb je nog tot en met 12 november 2016 de tijd om deze online te bestellen. Dit kan tot 17.00 uur, dus wees er snel bij! Een online ticket kost €28,50,- (excl. service- & betalingskosten). Aan de deur betaal je €35,-. Wil jij nu een online kaartje bestellen, klik dan hier.


LATEN WE ER WEER EEN MOOIE AVOND VAN MAKEN SAMEN!!