KERST- & CADEAUMARKT

INDOOR CADEAUMARKT GEHULD IN KERSTSFEER

25 en 26 nov. 2017

Informatie evenement

TIJDEN

• ZA.  25-11-2017:  10:30- 17:30 uur
• ZO.  26-11-2017:  10:30- 17:30 uur

ENTREEPRIJZEN

 AAN DE DEUR: € 5,00
KIND T/M 13 JAAR: gratis

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Legitimatie verplicht.

PARKEREN: gratis
DIEREN: niet toegestaan

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152NB Nieuw Vennep

SFEER EN MEER VOOR HET HELE GEZIN

2017 11 25 artikel markt 650px 610pxDe kerst staat al bijna voor de deur! Een markt voor het hele gezin, waarbij cadeauartikelen vooropstaan, maar alles wordt gepresenteerd in de warme sferen van kerst. Om alvast in de kerstsferen te komen is de Vanzantenhal volledig omgetoverd tot kersthal, van kerstverlichting vanaf het plafond tot rode lopers en tapijt op de vloer. Ga met uw vrienden en familie op de foto bij de door Fred Maas gecreeerde gedecoreerde kerstentree met arreslee. Twee dagen lang kunt u hier terecht voor de leukste cadeau- en kerstartikelen. Denk bijvoorbeeld aan; verlichte kersthuisjes, dames- en herensieraden, cosmetica en verzorgingsproducten, schilderijen en boeken, handgemaakte cadeauverpakkingen, woon & lifestyledecoratie voor in en om het huis, planten en bloemstukken, overheerlijke delicatessen zoals bijvoorbeeld wijnen en chocolade en natuurlijk nog veel meer kerst gerelateerde producten. Verder zijn er veel leuke workshops en bezigheden zoals massages. U kunt zelf ter plekken uw kerstpakketjes samen zodat u voor Sint of Kerst iets leuks in huis heeft voor uw naasten. 


ENTERTAINMENT

2017 11 25 artikel entertainment 650px 610pxTerwijl u door de met lichtjes versierde markt loopt, hoort u de met zorg geselecteerde kerst hits van FeelSoGood FM, "The Real Christmas Station" voor een vrolijke sfeer. Daarnaast kunt u ook terecht voor enkele optredens bij het podium. Daar zullen enkele artiesten en muzikanten u het ultieme kerstgevoel geven. Zo zullen er tijdens deze 2 daagse markt enkele zangers en zangeressen zoals Kimberly Hennipman, Bowie Bos, Goldie Kedde, Rosita Loth & Philip Mouwes die verschillende Nederlandstalige en Engelstalige kerstliedjes zingen. Daarnaast zijn er muzikanten zoals een Rene Trok, de accordeonist die van alle markten thuis is en een dweil/brass muziekorkest van 8 personen met verschillende trompeten en saxofonen.

Meer info over het tijdschema van de artiesten? Klik op de onderstaande link.  
Logo Feel So Good Fm

PODIUMPROGRAMMA


HAPJE, DRANKJE EN GENIETEN

2017 11 25 artikel poffertjes 650px 610pxNaast alle cadeau- en kerstartikelen en warme muziek nodigt ons sfeervolle terras u uit voor heerlijke winterse hapjes en drankjes. Tussen het winkelen door is de markt namelijk ook gezellig om samen te komen en gewoon te kletsen en te genieten van de atmosfeer en gezellige muziek onder het genot van een bakje koffie met een appelgebakje. Vanzantenhal biedt vanuit eigen horeca zijn gebruikelijke warme en koude gerechten en dranken aan, en speciale winterse gerechten zoals bijvoorbeeld warme erwtensoep met een broodje, broodje braadworst met curry, diverse winterse garnituren. Ook zal er een foodtruck aanwezig zijn die lekker gluwhein en hete chocolademelk voor u klaar maakt en daarnaast zoals afgelopen jaren een foodtruck met poffertjes en Spaanse wokkels, beter bekkend als Churros. 


PLEZIER VOOR DE KINDEREN

2017 11 25 artikel levendekerststal 650px 610pxLEVENDE KERSTSTAL KEERT TERUG! Waar voorheen enkele springkussen stonden is er dit jaar weer gekozen voor de populaire levende kerststal voor jong en oud. De kerststal past perfect in het thema van de markt en is voor uw kinderen een leuke bezigheid. Circus Etoile zal dit jaar de kerststal met de verschillende boerderijdiertjes verzorgen. Denk hierbij aan geiten, konijnen, eenden, lama's, alpaca's, ganzen en mini pony's. Alle dieren zijn heel erg kindvriendelijk het is daarom mogelijk om alle diertjes te aaien en mee op de foto te gaan. Over foto maken gesproken, wie weet treft u de kerstman wel tijdens onze markt?!....Als u hem treft heeft hij altijd lekkernijen bij voor de kinderen en kunt u met hem op de foto! Super leuk!

WIN EEN WEEKEND WEG!!!

Altijd al naar een kerstmarkt willen gaan bij onze Duitse oosterburen? Dit is nu uw kans! U kunt namelijk op de Kerst & Cadeaumarkt 2017 in de Vanzantenhal deelnemen aan een Winactie, misschien wint u wel een overnachting in het weekend van 9 & 10 december of 16 & 17 december, naar een kerstmarkt in bijvoorbeeld Düsseldorf, Keulen, Aken of Oberhausen. Deze Winactie geldt voor 2 personen voor 1 overnachting in een hotel. U kunt alleen op de markt zelf mee doen aan de actie. 

WAT MOET U DOEN?

Wanneer u een bezoek brengt aan de Kerst & Cadeaumarkt krijgt u bij de entree een wenskaartje. Op dit kaartje kunt u een originele kerstwens opschrijven waarom u graag dit weekend wilt winnen. Deze wenskaart dient u dan in de grote kerstboom (6m hoog) te hangen links naast het podium op het horecaplein. 

Aan het einde van zaterdag 25 november 2017 worden alle wenskaartjes uit de boom gehaald en bewaard. Op zondag 26 november 2017 is de boom weer leeg, klaar om gevuld te worden door de bezoekers van zondag. Uit de wenskaarten van zaterdag wordt 1 winnaar gekozen en uit de wenskaarten van zondag wordt 1 winnaar gekozen. Binnen één week na de markt nemen wij contact op met de winnaars per e-mail. 

2017 11 25 artikel winactie 1000px 315px


KERSTMARKTEN IN DUITSLAND

DÜSSELDORF
De kerstmarkt van Düsseldorf is de populairste duitse kerstmarkt onder nederlanders.Vanaf 23 november 2017 t/m 30 December 2017 is het centrum van Dusseldorf omgebouwd tot gezellige kerstmarkt. Op de kerstmarkt kun je dagelijks terecht van 11.00 tot 20.00. Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt in Düsseldorf een uurtje langer open. Je kunt dan tot 21.00 genieten van de gezelligheid.

KEULEN
Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar eind november is het er wel heel gezellig! Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De Katherdraal op het plein staat werkelijk te stralen! Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Aken is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen. Gezellige kerstsfeer, lekker hapjes en drankjes en volop vertier. Het ideale uitje voor het hele gezin! Geopoend vanaf 27 november t/m 23 december 2017

AKEN
De Kerstmarkt van Aken wordt jaarlijks gehouden in het traditionele centrum van Aachen (Aken). Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden. Tientallen gezellige kraampjes met kerstversieringen, hapjes en drankjes. Van 24 november tm 23 december 2017 De kerstmarkt in Aken is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00. Uitzonderingen: Zaterdag 19 december van 11 tot 22 uur (late night shopping Aachen)

OBERHAUSEN
De kerstmarkt van Oberhausen is zeer populair onder Nederlanders. En dat is ook niet zo vreemd. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Utrecht vind je een gezellige kerstmarkt en als grote bonus tref je naast de kerstmarkt het inmense winkelcentrum CentrO! Hier kun je werkelijk al je kerstinkopen doen en bovendien die fantastische kerstoutfit shoppen! Heb je hierna nog puf en energie over? Of ga je wellicht een paar dagen de hort op? In het oude centrum van de Oberhausen is ook een kerstmarkt die je dan natuurlijk niet mag missen. Open vanaf 16 November t/m 23 December 2017 van 11:00 tot 22:00 uur .

DEELNEMERS 2017

Bent u dit jaar deelnemer van de Kerst & Cadeaumarkt 2017 dan heeft u ondertussen alle informatie per e-mail ontvangen. Wanneer u nog vragen over de markt heeft kunt contact opnemen via de mail.

Hierbij nog handige zodat u als bedrijf mee kunt helpen met het promoten van het evenement.


INSCHRIJVEN?

Helaas, onze Kerst & Cadeaumarkt zit voor dit jaar helaas vol. Wilt u zich op de reservelijst aanmelden voor dit jaar of alvast inschrijven voor de markt van volgend jaar, klik dan op de onderstaande link.

INSCHRIJVEN RESERVE OF VOOR 2018

 Schrijft u zich alvast in voor 2018, geeft dit niet direct garantie voor een plaats. Wel is het makkelijk als wij alvast uw gegevens hebben om u op de hoogte te kunnen houden van de voorbereidingen van 2018.

Aftellen tot het evenement