WE LOVE APRES SKI XL

SAFARI TOUR MET DJ MAURICE

24 mrt. 2018

Koop tickets

Informatie evenement

 TICKETPRIJZEN

* € 11,00 EARLY BIRD (niet meer beschikbaar)
* € 15,00 REGULIER
* € 13,00 GROEP REGULIER (vanaf 10 pers.)
   € 20,00 AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

TIJDEN & INFO

21:00 UUR: DEUREN OPEN
02:00 UUR: DEUREN SLUITEN

MINIMALE LEETIJD16 JAAR
LEGITIMATIE: VERPLICHT 

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WAAR IS HET FEESTJE...?!

Zijn jullie er weer klaar voor om  te gaan knallen op de succesvolle Aprés Ski party?! Wij hebben in ieder geval gezorgd voor spectaculaire artiesten, die de hele tent op stelten zullen zetten!

Met de terugkeer van De Safari Toer van DJ Maurice kan de avond al niet meer stuk!

Met live-acts van: HET FEESTTEAM, ARJON OOSTROM, DJ MAURICE & MARCO KRAATS. 

ARJON OOSTROM

Sinds 2005 is Arjon zich echt bezig gaan houden met het maken van muziek. Zijn eerste nummer nam hij op bij een vriend maar al snel wilde hij het professioneler aan gaan pakken. Zo kwam hij terecht bij Kees Tel, een producer met al vele hits achter zijn naam. Het eerste nummer dat Arjon bij Kees Tel opnam was Sla Je Slag. De single werd uitgebracht bij Derny Records en werd een succes. Het nummer bezorgde hem niet alleen een tweede plaats bij een talentenjacht van de Tros en notaties op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostations. Ook een uitnodiging voor het populaire muziekprogramma ‘Brabant Party’ was het resultaat.
Dat Arjon Oostrom er met zijn nummers altijd een gezellige boel van weet te maken, bleef ook in De Aprés Skihut van Rotterdam niet onopgemerkt. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op zijn kop.
Inmiddels heeft Arjon Oostrom meerdere singles bij diverse platenmaatschappijen uitgebracht en staan zijn nummers op een tiental verzamelalbums.

DJ MAURICE

DJ Maurice is de maker en bedenker van de bekende en met veel gouden platen bekroonde Après Skihut cd’s waarvan er in de loop van de jaren meer dan 1 miljoen zijn verkocht. Veel van de liedjes op deze CD werden destijds ook gemaakt door Maurice, vaak werden deze ingezongen door de skihut zangers waarvan er velen later bekende feestartiesten werden.
Tegenwoordig is Maurice erg druk met het exclusief produceren voor andere artiesten zoals: Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats en maakt hij ook veel liedjes voor andere ariesten. Door zijn ervaring regelt hij voor veel van deze artiesten ook de boekingen en het management. Natuurlijk is hij nog wekelijks aan het draaien in feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

MARCO KRAATS

Marco Kraats is een frisse feestzanger die al 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen!
Zo stond hij al op Dutch Valley, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en heeft hij ook al jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam en treed hij veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.
Met al bijna 20 singles is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set.
Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Partyawards gekregen!
Marco werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en zit hij achter de succesvolle act Snollebollekes.

Bewust onbeschonken bestuurder, oftwel: BOB | Team Alert

Als jij de Bob bent, weet je wat je te doen staat: nuchter blijven en je vrienden veilig thuis brengen! Dit is een belangrijke belofte want nog altijd wordt een kwart van alle verkeersdoden veroorzaakt door alcoholgebruik. De Bob zijn, betekent dan ook: helemaal niet drinken. Bij drie glazen alcohol verdubbelt de kans op een ongeluk namelijk al. En nuchter blijven heeft natuurlijk ook z’n voordelen. Jij hebt morgen geen kater én herinnert je alle mislukte versierpogingen van je vrienden nog.

TeamAlert zet de Bob’s in discotheken en op festivals nog extra in het zonnetje. Ben jij Bob dan moet je bij binnenkomst aangeven dat je de Bob bent én aan het einde bewijzen dat je nog nuchter bent! Dit doe je door 0 promille te blazen bij de ‘blowjob’ van TeamAlert. Wij belonen jou dan met toffe gadgets of een mooie foto van jou en je vrienden!

CHECK TEAMALERT 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement