SOUND OF ROCK: QUEEN!

Roxette Look Sharp & Radio 10 Drive-in show

27 jan. 2018

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• 20:00 Radio 10 Drive In (inloop publiek) 
• 21:00 Look Sharp Roxette 
• 22:00 Radio 10 Drive In 
• 22:30 Killer Queen 
• 24:00 Radio 10 Drive In 
• 01:00 Uitloop publiek, deuren sluiten 

TICKETPRIJZEN

 TICKET REGULIER: €27,50*

* Exclusief servicekosten.

 AAN DE DEUR: €32,50 (Vaste prijs) 

 MIN. LEEFTIJD: 18 jaar zonder begeleiding (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

THE SOUND OF ROCK PRESENTS KILLER QUEEN

KILLER QUEEN wie kent ze nou niet?! Van jong tot oud, iedereen kent de nummers: "We are the champions", "We will rock you", "Who wants to live forever", "I want to break free" en ga zo maar door. 

Dé Killer Queen coverband van dit moment is al sinds 1993 aan het optreden. De snel groeiende populariteit van toen, zorgde ervoor dat ze een eigen show kregen in het LONDEN's Strand Theatre. Ook zijn zij de eerste coverband die in het WESTEND van Londen stond. Nu staan ze ook in de VANZANTENHAL op 27 JANUARI 2018! 

De coverband heeft zelfs een onderscheiding gekregen voor "WORLD WIDE BEST TRIBUTE BAND". De liedjes van KILLER QUEEN zijn dan ook over de hele wereld bekend, van jong tot oud. 

De SHOW op 27 januari is volledig gebaseerd op de show in het Wembley stadion in 1986. Het podium, de aankleding, de liedjes, de lichtshow, alles is perfect! Sommigen noemen het ook wel: "The best live performance ever". 

LOOK SHARP ALS ROXETTE 

In 1989 bereikte Roxette de top met "The look" gevolgd door "listen to your heart" en "must have  been love". De 10 jaar die daarop volgden, waren ze niet meer weg te denken uit de rockwereld. Na die 10 jaar volgden een aantal up's en down's in hun carriëre. Uiteindelijk werd helaas de drang voor zangeres Marie te veel en werden ze gedwongen te stoppen met de band. 

Roxette als Look Sharp, de beste tribute band van de Benelux. 100% in stijl en de sound van de originele Roxette. 

RADIO 10 DRIVE-IN SHOW 

De drive-in show van radio 10 is inmiddels bekend door heel Nederland. Ze draaien de grootste hits allertijden, waardoor deze show perfect aansluit bij de tophits van Killer Queen en Roxette. Een veelzijdige show voor alle generaties. 

TRAILER 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S 

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement