WE LOVE 90's XL

BACK IN ACTION!

17 feb. 2018

Koop tickets

Informatie evenement

TIJDEN

• 21:00 UUR: DEUREN OPEN
 02:00 UUR: DEUREN SLUITEN

PRIJZEN

1.) EARLY BIRD: € 11,00 * 
Niet meer verkrijgbaar. 

2.) REGULIER: € 15,00 *

3.) GROEPTICKET: € 13,00 *

(* excl. service- & betalingskosten)

4.) AAN DE DEUR: € 20,00 (vaste prijs)

MIN. LEEFTIJD: 18 jaar (legitimatie verplicht)
• PARKEREN: gratis
• GARDEROBE: gratis

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

BACK TO THE NINETIES!

Deze avond draait de DJ lekkere dance- en pop muziek uit de jaren 90 en zullen er diverse live-act zijn die jou en je vrienden een fantastische avond gaan bezorgen!

DJ team 90's now verzorgd de gehel avond. De live-acts zijn deze keer van LASGO en JODY BERNAL. "It's time to Parteeeey".

TRAILER

 

LASGO

In slechts enkele jaren veroverde Jelle van Dael, zangeres van Lasgo, de hitlijsten. Ze slaagde er zelfs in om een geziene tv-host te worden in heel België. Elk nummer dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten van België terecht. Ook in Nederland is de dance-act een waar succes. Denk aan de welbekende nummers als “Tonight”, “All night long” en “Lost”.

In 2018 komt de act naar Nederland en slaat daarbij een bezoekje aan de Vanzantenhal natuurlijk niet over.


JODY BERNAL

 In 1999 brak Jody Bernal door met het nummer “Que sí, que no”, welke toen 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was. Al gauw nam het succes van Jody af, maar sinds afgelopen jaar heeft hij zichzelf weer op de kaart gezet. Dit keer niet alleen als zanger, maar ook als DJ-act. Hij knalde deze zomer met een nieuwe versie van “La Colegiala”!


90'S NOW 

Are you ready to party like it’s 1999? 90s NOW, al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren 90.

Tijdens 90’s NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’s Now Dj-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Voeg daar nog crappy commercials, Corny Clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer terug in die noeste tijden.

Haal dus opnieuw die kleurrijke haarspeldjes vanonder het stof, en dans als Ginger Spice of MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Hey ho, Let’s Go!

 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

 

Aftellen tot het evenement