GOLDEN EARRING

10TH YEAR IN VANZANTENHAL

13 okt. 2018

Koop tickets

Informatie evenement

START TICKETVERKOOP

ER ZIJN NOG KAARTEN BESCHIKBAAR!

 TICKETPRIJZEN

* € 35,00 REGULIER STAANPLAATS
* € 85,00 VIP BALKON

* € 40,00 REGULIER AAN DE DEUR
* € 90,00 VIP AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

(* mits de kaarten niet zijn uitverkocht)

 TIJDEN

19:30 UUR: DEUREN OPEN
20:15 UUR: VOORPROGRAMMA (T.B.A.)
21:45 UUR: GOLDEN EARRING
23:30 UUR: AFTERPARTY MET DJ
01:00 UUR: EINDE

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

GOLDEN EARRING 10TH YEAR AT VANZANTENHAL

De rockers van Golden Earring keren terug in de VanzantenHal. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk staan zaterdag 13 oktober 2018 voor de tiende maal "LIVE IN CONCERT" op het podium. Golden Earring is de oudste nog bestaande rockband van Nederland. De band is bekend van nummers als Another 45 miles, When the lady smiles en Radar love en bracht tientallen albums uit. Het laatste, Tits 'n Ass geheten, dateert van 2012.

VOORPROGRAMMA & AFTERPARTY

Marcela, Metilda, Irena en Tea vormen samen LUMINIZE, een succesvolle muziekgroep uit Kroatië. Deze vier powervrouwen weten wel hoe ze het publiek mee moeten krijgen in hun enthousiasme! De groep is in Nederland voornamelijk bekend door de nummers 'Get it Back'en 'Kill it with Love'. Dat belooft een mooie start van de avond te worden! DJ Rob Van Rossum zal de avond inleiden en sluit de avond af met de waanzinnig hits uit de jaren 60, 70 en 80! Bekijk de trailer van LUMINIZE hier

TRAILER

GO VIP | BALKON MET ZITPLAATSEN

Het concert van de Golden Earing zien vanaf het balkom als VIP? Dan kan! Beleef het optreden vanuit een een luxe bioscoopstoel. Een eigen bar op het balkon waar u onbeperkt drank kunt nuttingen. Tevens zal de bediening u voorzien van kleine fingerfoods. Toch even het concert van dichtbij bekijken? U bent vrij om de zaal in te gaan, u kunt altijd weer terug naar de VIP ruimte doormiddel van uw bandje. Na de afsluiting van het concert bent u van harte uitgenodig voor de afterparty, hier is het VIP arrangement niet meer van toepassing.


WILT U MEER WETEN OF EEN IMPRESSIE VAN HET VIP BALKON?

VIP BALKON

 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

 

Aftellen tot het evenement