DIRE STRAITS EXPERIENCE

17 mei 2019

Koop tickets

Informatie evenement

START TICKETVERKOOP

DE KAARTVERKOOP START OP 31 AUGUSTUS 2018 OM 10:00 UUR

 TICKETPRIJZEN

* € 35,00 REGULIER
* € 40,00 AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

TIJDEN

20:00 UUR: DEUREN OPEN
00:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

DIRE STRAITS EXPERIENCE 

Na het succes in 2017 komt Dire Straits Experience op vrijdagavond 17 mei 2019 terug in de Vanzantenhal.

De band wordt gevormd door Terence Reis, Andrew Hawkins, Paul Geary, John Maul, Tim Walters and Simon Carter, en weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

 

TICKETMOGELIJKHEDEN

Tijdens dit concert hebben we alleen staanplaatsen. De ticket wordt verkocht als: regulier.

Wel worden er in de zaal voldoende zitplaatsen geplaatst voor degene die niet de hele avond willen en/of kunnen staan. Er zijn dus geen geplaceerde zitplaatsen en/of VIP plaatsen aanwezig.
Bij onze Food Corner zijn er ook voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack varianten, ook vegetarische snacks aanwezig.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement