WE LOVE 90's XL

RAVING FANTASY

10 nov. 2018

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 11,50 EARLY BIRD (T/M 18 JUL 2018)
* € 13,50 GROEP VANAF 10 PERSONEN
* € 15,50 REGULIER
* € 22,50 AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

TIJDEN

21:00 UUR: DEUREN OPEN
23:00 UUR: 4 TUNE FAIRYTALES
00:30 UUR: FLAMMAN & ABRAXAS
02:00 UUR: EINDE

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WE LOVE THE NINETIES!! 

De hele avond draait de DJ dance- en pop muziek uit de jaren 90. De diverse live-acts bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond! 

De Live-acts zijn deze keer van niemand minder dan 4 TUNE FAIRYTALE en FLAMMAN & ABARAXAS. 

PROMO MOVIE

 

4 TUNE FAIRYTALES 

De hele avond draait de DJ dance- en pop muziek uit de jaren 90. De diverse live-acts bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond! 

 

FLAMMAN & ABRAXAS

Flamman & Abraxas zijn de eigenaren en managers van Lower East Side Records sinds 1989. Ze opereren onder vele aliassen, zoals Fierce Ruling Diva en de feestbeesten. Als producers zijn ze het creatieve brein achter veel artiesten, waaronder Patrick Jumpen. Hun radiomix van "I Wanna Be A Hippy" van Technohead werd wereldwijd bekend en de naam "Flamman & Abraxas" werd op de kaart gezet. Onder de naam Flamman & Abraxas brachten ze verschillende single-releases in de top 10 van Nederland. Nummers als "Good To Go" en "I'll Be Your Only Friend" zijn klassiekers. Op dit moment zijn Flamman & Abraxas erg actief op het podium met shows en DJ-sets door heel Nederland, zo ook in de Vanzantenhal. 

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz & Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patat, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement