TREKKERTREK NIEUW VENNEP

VANZANTENHAL OUTDOOR @ AJK TREKKERTREK

26 mei 2018

Informatie evenement

DAGFESTIVAL

TIJDEN: 
09:00 - 17:00 AJK TREKKERTREK 

ENTREE: 
GRATIS 

DAGLOCATIE:
INDUSTRIEGEBIED SPOORZICHT (OOSTERDREEF, NIEUW VENNEP)

AVONDFEEST

TIJDEN: 
21:00 - 22:00 PRIJSUITREIKING
22:00 - 01:00 AFTERPARTY DJ MARCO ROUBOS

ENTREE: 
GRATIS (ONDER DE 18 JAAR ONDER BEGELEIDING VAN EEN VOLWASSENEN)

AVONDLOCATIE:
VANZANTENHAL
NIEUW VENNEP

PARKEREN
GRATIS
OP EIGEN TERREIN

Locatie

AJK TREKKERTREK
Industriegebied Spoorzicht
2153 AX Nieuw Vennep

TREKKERTREK DAGFESTIVAL • GRATIS ENTREE!

Veel PK’s, brullend geluid en rokende motoren. Trekkertrek Nieuw Vennep is een begrip in de Haarlemmermeer voor het hele gezin. Trekkertrek oftwel 'Tracktor pulling' is een motorsport overgewaaid vanuit Noord-Amerika, waarin men met een tractor een zware slede over een zo groot mogelijk afstand moet slepen. Vereniging AJK Haarlemmermeer organiseert elk jaar weer een spektakel met ruim 200 deelnemers die meedoen om in verschillende gewichtsklassen nummer 1 te worden. Van oldtimer tot moderne tractoren en natuurlijk ook diverse ‘special’ tractoren en vrachtauto’s. Aan de kinderen is ook gedacht, er zijn enkele springkussens, ballenbak en het jaarlijkse NK Hooivorkhangen. Daarnaast kunnen de kinderen demo rijden bij de gazonmaaiertrek, trekkertrek in het klein. Vanzantenhal is al enkele jaren erbij als horecapartner van de AJK om iedereen te voorzien van hapje en drankje. Elk jaar blijft het mogelijk dat het evenement GRATIS toegankelijk is voor iedereen.

THE AFTERPARTY • GRATIS ENTREE!

Na een dag vol spektakel wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking en afterparty in de Vanzantenhal. Met DJ Marco Roubos, bekend van onder andere de PJG Schuurfeesten. Lekker polonaise lopen met Aprés Ski muziek, meezingen met de hits vroeger en nu. Hakken hossen en stampen op dance, club, elektro, house en hardstyle muziek.

LEEFTIJD AFTERPARTY

De afterparty is leuk voor jong en oud, wel is het verplicht dat mensen onder de 18 jaar onder begeleiding van een volwassenen alleen naar binnen mogen. Onder de 18 jaar is alcohol ten strengste verboden.

DE ORGANISATIE

Jaarlijks wordt Trekkertrek Nieuw-Vennep georganiseerd door AJK Haarlemmermeer. De organisatie begon 22 jaar geleden met één sleepwagen met ongeveer zestig tractoren in een aantal gewichtsklassen. Inmiddels is Trekkertrek uitgegroeid tot een modern evenement dat tot ver in de regio bekend en geliefd is!

Als Vanzantenhal zijn wij verantwoordelijk voor alle horeca op het evenement en wij zijn daar erg trots op! Sinds drie jaar vindt ook de prijsuitreiking, inclusief de fantastische afterparty, plaats in de Vanzantenhal. Een heerlijke afsluiting van een mooie dag!

Aftellen tot het evenement