MOTOCROSS NIEUW VENNEP

VANZANTENHAL OUTDOOR @ MOTOCROSS

15 en 16 jun. 2018

Informatie evenement

TIJDEN

VRIJDAG 15 JUNI

10:00 UUR START TRAININGEN 
19:00 UUR
START WEDSTRIJDEN 
20:45 UUR 
PRIJSUITREIKING 

ZATERDAG 16 JUNI

08:15 UUR START WEDSTRIJDEN 
18:00 UUR
PRIJSUITREIKING 

ENTREE 

Entree is gratis voor dit evenement. 

Locatie

MOTOCROSS LOCATIE
Industriegebied Spoorzicht
2153 AX Nieuw Vennep

EVENEMENT • GRATIS ENTREE!

Motocross nieuw-vennep wordt dit jaar voor de 28ste keer georganiseerd op 15 EN 16 JUNI. Het evenement staat in het teken van motoren, spannende wedstijden en vooral veel gezelligheid. Het is een mooie start van de feestweek, dus zorg dat je er bij bent!

LET OP! Locatie Motocross is Industrieterrein Spoorzicht aan de Oosterdreef in Nieuw-Vennep. 

MOTORCROSS DE SPORT

Motocross is een zeer intensieve sport waar behendigheid en snelheid zeer belangrijk zijn. Er zijn weinig sporten waar zoveel variatie in zit als Motocross. Hoog en ver springen met de motor, door zwaar zand rijden maar ook op harde ondergrond moet je uit de voeten kunnen, daarbij de juiste sporen zoeken en kiezen. Het hoort er allemaal bij, Rijder en motor moet één. Motocross eist toch een goed conditioneel vermogen, maar ook kracht en techniek zijn zeer belangrijk. Het is een combinatie van techniek, kracht en uithoudingsvermogen die je een goede motocrosser kunnen maken, maar dat klein beetje talent is ook belangrijk. Wedstrijden zijn altijd leuk voor kijkend publiek, daar er meestal genoeg te zien en gebeuren valt. Het begint met het vallen van het starthek naar de eerste bocht, je hebt duels die uitgevochten worden, valpartijen (hopelijk niet al te erg), genoeg spanning dus. Motocross is dus constante actie.

VANZANTENHAL

Als Vanzantenhal zijn wij verantwoordelijk voor alle horeca op het evenement en wij zijn daar erg trots op! Wij zorgen voor de verfrissende drankjes en lekkere snacks voor een geslaagde dag. 

SPRINGKUSSENS 

Ook is er aan de kinderen gedacht: op de zaterdag staan er namelijk enkele springkussens op het terrein. Springen maar! 

Aftellen tot het evenement