WE LOVE APRES SKI XL

WAAR IS DAT FEESTJE?

23 mrt. 2019

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 12,00 EARLY BIRD 
* € 14,00 GROEP VANAF 10 PERSONEN 
* € 16,00 REGULIER
* € 25,00 AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

TIJDEN

21:00 UUR: DEUREN OPEN / DJ MAURICE
23:30 UUR: PARTYFRIEX
00:00 UUR: DJ MAURICE
00:30 UUR: SNOLLEBOLLEKES
01:00 UUR: DJ MAURICE
02:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WAAR IS HET FEESTJE...?!

Zijn jullie er weer klaar voor om  te gaan knallen op de succesvolle Aprés Ski party?! Dit keer zijn er liveacts van Snollebollekes en Partyfriex!! 

Met de terugkeer van De Safari Toer van DJ Maurice kan de avond al niet meer stuk! Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: 

 

DJ MAURICE SAFARI TOUR

2018 03 24 Maurice rood ritol 400px x 320px

DJ Maurice is de maker en bedenker van de bekende en met veel gouden platen bekroonde Après Skihut cd’s waarvan er in de loop van de jaren meer dan 1 miljoen zijn verkocht. Veel van de liedjes op deze CD werden destijds ook gemaakt door Maurice, vaak werden deze ingezongen door de skihut zangers waarvan er velen later bekende feestartiesten werden.
Tegenwoordig is Maurice erg druk met het exclusief produceren voor andere artiesten zoals: Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats en maakt hij ook veel liedjes voor andere ariesten. Door zijn ervaring regelt hij voor veel van deze artiesten ook de boekingen en het management. Natuurlijk is hij nog wekelijks aan het draaien in feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

SNOLLEBOLLEKES

2018 03 24 Snollebollekes 400px x 320pxAl van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z'n neus te hebben doorlopen keerde hij terug in Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller 'Hoempapa' uit op het album ...En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen!

PARTYFRIEX

2018 03 24 Partyfriex 400px x 320pxTom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun nieuwste single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.

 

Bewust onbeschonken bestuurder, oftwel: BOB | Team Alert

Als jij de Bob bent, weet je wat je te doen staat: nuchter blijven en je vrienden veilig thuis brengen! Dit is een belangrijke belofte want nog altijd wordt een kwart van alle verkeersdoden veroorzaakt door alcoholgebruik. De Bob zijn, betekent dan ook: helemaal niet drinken. Bij drie glazen alcohol verdubbelt de kans op een ongeluk namelijk al. En nuchter blijven heeft natuurlijk ook z’n voordelen. Jij hebt morgen geen kater én herinnert je alle mislukte versierpogingen van je vrienden nog.

TeamAlert zet de Bob’s in discotheken en op festivals nog extra in het zonnetje. Ben jij Bob dan moet je bij binnenkomst aangeven dat je de Bob bent én aan het einde bewijzen dat je nog nuchter bent! Dit doe je door 0 promille te blazen bij de ‘blowjob’ van TeamAlert. Wij belonen jou dan met toffe gadgets of een mooie foto van jou en je vrienden!

BEKIJK DE FOTO'S VAN 2018

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

TIP: RESTAURANT ORRIE'S

Wilt u nog gezellig wat eten voordat u het concert bezoekt? Ga naar het restaurant van Orrie's in Nieuw Vennep. Vraag hen naar mogelijkheden voor een evenementenmenu. Bezoek de site voor contact, het menu en een impressie. www.orries.nl.

Aftellen tot het evenement