CARS & COLLECTABLES

Modelauto- & Automobilia Beurs

30 sep. 2018

Informatie evenement

TIJDEN

• DEUREN OPEN: 10:00 uur
• DEUREN SLUITEN: 15:00 uur

ENTREEPRIJZEN

AAN DE DEUR: € 5,00
KIND T/M 13 JAAR: gratis

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Legitimatie verplicht.

PARKEREN: gratis
DIEREN: niet toegestaan

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

CARS & COLLECTABLES

Op zondag 30 september staat de vierde editie van Modelauto Cars & Collectables in het teken van al het gemotoriseerde fraais wat Duitsland heeft voortgebracht, en dat is nog al wat. Tijdens de beurs kun je dan ook meer dan gewoonlijk tafels verwachten waar modellen binnen dit thema worden aangeboden. We maken bovendien binnen ook weer ruimte om een aantal bijzondere auto’s en motoren van Duitse makelij te laten zien.

FOODCORNER

Voor een lekker hapje en een drankje kunt u terecht bij de foodcorner. Onze keuken biedt een ruime assortiment aan versnaperingen zoals; snackbar gerechten, warme broodjes, diverse belegde broodjes, koek, snoep, chips en koude en warme dranken.

HORECAPLEIN

Neem gerust plaats op ons sfeervolle terras om uw versnaperingen te nuttigen en om even gezellig bij te kletsen.

ORGANISATIE 

Modelauto Cars & Collectables wordt georganiseerd door de Stichting Modelauto Promotie, een groepje liefhebbers en autogekken, in samenwerking met Modelauto magazine. We zijn begonnen in 2015 met een ruilbeurs voor modelauto’s in Hoofddorp. Een jaar later verhuisden we naar het Ford Museum in Hillegom. Daar kwamen voor het eerst ook oldtimers naar de beurs toe in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet. Toen in december 2016 het Ford Museum zijn deuren sloot, moesten we noodgedwongen een andere locatie zoeken. Dat gaf ons de kans om het concept van de beurs bij te stellen. Modelauto Cars & Collectables is nu een feestje voor liefhebbers en verzamelaars van alles wat met mooie en oude auto’s te maken heeft.

Modelauto is het enige onafhankelijke magazine in Nederland en België en bestaat al ruim dertig jaar. Modelauto verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 7.500 exemplaren en is per abonnement of losse verkoop verkrijgbaar. In Modelauto wordt aandacht besteed aan miniatuurauto’s in de meest brede zin van het woord. In Nederland en België beleven een groeiend aantal liefhebbers veel plezier aan deze hobby.

INFORMATIE STANDHOUDERS

Tafelhouders kunnen reserveren middels een mailtje naar modelautobeurs@gmail.com. Geef in je mail duidelijk aan om welke datum het gaat en hoeveel tafels je wilt reserveren.

 


Aftellen tot het evenement