WE LOVE 90's XL

HOT & SPICY

9 feb. 2019

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 12,00 EARLY BIRD
* € 14,00 GROEP VANAF 10 PERSONEN
* € 16,00 REGULIER 
* € 25,00 AAN DE DEUR

(* exclusief service- en betalingskosten)

TIJDEN

21:00 UUR: DEUREN OPEN
02:00 UUR: EINDE

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WE LOVE THE NINETIES!! 

De hele avond draait de DJ dance- en pop muziek uit de jaren 90. De diverse live-acts bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond! Dit keer zijn de liceacts van niemand minder dan: SPICEY GIRLS, Fabulous 90's DJ team en Def Rhymz!

PROMO MOVIE

 

SPICEY GIRLS

1996 stond de popmuziekwereld op het punt om te veranderen .... GEMBER, POSH, SPORTIEF, BABY EN GEWETEN. De Spice Girls en 'Girl Power' waren geland!
Toppers in vrijwel elk land ter wereld, met hits als Wannabe, Spice Up your Life .... Spice Mania was overal. De vijf meisjes regeerden echt over de hitlijsten met miljoenen albums en singles.
The Spice Girls deden een beroep op alle leeftijdsgroepen, van peuters tot gepensioneerden en wat meer is, de 'Spicey Girls' zullen die magie van die tijd heroveren!

DEF RHYMZ

Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).
Onderscheiden met maar liefst drie TMF-Awards is hij toch echt een bekende Nederlander geworden. En jawel ook meerdere malen in de top 10 met natuurlijk ook nummer 1 Hits!
Op jonge leeftijd is Def Rhymz begonnen met breakdancen en rappen. In 1986 werd hij Nederlands kampioen rappen. De jaren erna bleef hij rappen in – en met – diverse formaties. Zijn bekendheid nam vooral toe toen hij zijn nummer 1-hit ‘Doekoe’ scoorde. Al snel volgde zijn tweede nummer 1-hit ‘Schudden’.

Elk feestje weet hij op zijn kop te zetten… Dus ook We Love 90's XL in de Vanzantenhal!!

FABULOUS 90'S DJ TEAM

Het Fabulous 90's DJ Team neemt je graag mee terug in de tijd naar de happy 90's sferen. Been there, heard that, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden deze show interactief aangekleed! Kortom: Dit wil je niet missen...

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz & Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patat, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement