ANDRE HAZES LIVE MET BAND

Samen met Samantha Steenwijk

30 nov. 2019

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 34,00 GROEP VANAF 10 PERSONEN
€ 36,00 REGULIER
* € 46,00 ZITPLAATS BALKON

(* exclusief servicekosten)

TIJDEN

20:30 UUR: DEUREN OPEN + DJ ROB VAN ROSSUM
21:30 UUR: SAMANTHA STEENWIJK
22:00 UUR: ANDRÉ HAZES LIVE
23:15 UUR: DJ ROB VAN ROSSUM
01:30 UUR: EINDE PROGRAMMA

MINIMALE LEETIJD18 JAAR (ZONDER BEGELEIDING VAN EEN VOLWASSENE)
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

START

Niemand minder dan André Hazes komt naar de Vanzantenhal, samen met Samantha Steenwijk kan het niet anders dan de perfecte Hollandse avond worden! 

ANDRÉ HAZES MET BAND

Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De zanger zelf geniet met volle teugen, maar leert ook elke dag nog bij. Door vallen, soms hard, en opstaan. 

Alle nummers maakte André met zijn vaste team: teksten schrijft hij met Bram Koning, terwijl Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak ondertussen de muziek maken. Inspiratie haalt hij overal vandaan, zegt André. Natuurlijk uit wat hij zelf meemaakt, maar ook de belevenissen van anderen.

In de Vanzantenhal komt hij ook niet alleen, hij komt met zijn vaste band: de M&M band o.l.v. Micky Fisser & Marvin Smith.

SAMANTHA STEENWIJK

 Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem, een zangeres Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.
In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar.

Op 26 en 27 mei 2017 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treedt twee keer in een uitverkochte Johan Cruijf Arena op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland.Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein.

TICKETMOGELIJKHEDEN

Tijdens dit concert bieden wij staan- en zitplaatsen aan. 

De staanplaatsen zijn de Regulier Tickets, deze zijn ook als groepsticket verkrijgbaar vanaf 10 personen. De zitplaatsen zijn de Balkon Tickets. 

Verder zijn er bij onze Food Corner in de zaal(staanplaatsen) voldoende zitplaatsen aanwezig om even uit te rusten en uiteraard om een lekker hapje en drankje te nuttigen! Keuze uit diverse snack varianten, ook vegetarische snacks aanwezig.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? dit is mogelijk bij onze foodcorner. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement