CARABAO BAND

Thais Food and Cultural Festival

11 mei 2019

Informatie evenement

ENTREEPRIJZEN 

De ticketverkoop loopt voor dit evenement niet via de Vanzantenhal. Voor meer informatie kunt u naar het tabblad KAARTVERKOOP gaan. 

TIJDEN 

12:00 UUR DEUREN OPEN 

02:00 UUR DEUREN SLUITEN 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

DE BAND

De superpopulaire Thaise Carabao bent komt naar Nederland en wel in de Vanzantenhal. 

De band is opgericht in de jaren 80 door bandleider Yeunyong Ophakul. Het eerste album van Carabao werd in 1981 gelanceerd met de naam "Khee Mao". Het is een soort traditie geworden van de band, om om het jaar een nieuw album uit te brengen. De muziek van de band is een mix van folk, rock en diverse Thaise stijlen. Hun liedjes hebben vaak een sociale en politieke inslag waarbij het leven van de gewone Thai de inspiratiebron is. Het ene album heeft meer succes dan de andere, maar tegenwoordig is de band onder de Thaise bevolking nog altijd erg populair.

TICKETS

De kaartverkoop van dit evenement loopt niet via Vanzantenhal. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar in verschillende prijscategoriën, meer informatie en ticketverkoop gaat via de organisatie:

  • Richard Bonnet: +31682511857

Mocht u meer informatie willen hebben over de locatie, dan kunt u terecht bij ons, via info@vanzantenhal.nl of u kunt het contactformulier op onze website invullen. 

 2019 05 11 Thaise band flyer

Aftellen tot het evenement