WE LOVE 90's XL

SHOOTING STARS

9 nov. 2019

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 13,00 EARLY BIRD (ONLINE ONLY)
* € 15,00 GROEP VANAF 10 PERSONEN
* € 17,00 REGULIER 
* € 25,00 AAN DE DEUR

(*exclusief servicekosten van €2,50)

TIJDEN

21:00 UUR: ZAAL OPEN + MEGA90'S DJ TEAM
23:00 UUR: T-SPOON
23:30 UUR: MEGA90'S DJ TEAM
01:00 UUR:
MENTAL THEO
02:00 UUR: EINDE AVOND

Tijden zijn onder voorbehoud.

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WE LOVE THE NINETIES!! 

De hele avond draait de DJ dance- en pop muziek uit de jaren 90. De diverse live-acts bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond! 

AFTERMOVIE 2018

 

T-SPOON

Jarenlang bestookten zij de charts met een arsenaal aan hits en domineerden ze de hitlijsten. Ook nu nog is T-Spoon een gevestigde naam in de internationale dance-scene en treden Shamrock & Linda nog vaak op.
Dit gouden duo samen met hun 2 acrobatische dansers presenteren een wervelende 90’s show die je meeneemt in een achtbaan rit door de tijd en je de negentiger jaren laat herbeleven.

Grote T-Spoon hits, zoals; No Time 2 Waste, Mercedez-Benz, Smiling, A Part Of My Life en natuurlijk de monsterhit “Sex On The Beach”.Sex On The Beach was een wereldwijde megahit en in meer dan 10 landen een regelrechte nummer 1, tot op de dag van vandaag komt die buiten de andere T-Spoon hits regelmatig voorbij op de bekende radio stations.

MENTAL THEO

Een van de bekendste dj’s uit de jaren 90, vooral als dj-duo samen met Charly Lownoise. Hun eerste mega bekende hit was “Wonderfull days” uit 1995. In de Vanzantenhal zal hij komen zonder zijn wederhelft, maar ook alleen staat hij er om bekend een goed feestje te kunnen draaien! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot hij op ons podium staat!

MEGA90'S DJ TEAM

De jaren 90 staan niet alleen bekend om o.a. Flippo’s, De Game Boy, My First Sony en de Tamagotchi, maar kent ook vele muzikale hoogtepunten. De dj’s van het Mega90’s DJ team zorgen voor een muzikale achtbaan waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Bekende en onbekende hits komen voorbij tijdens een muzikale mix waarbij interactie met het publiek voorop staat. Tijdens de show worden de dj’s ondersteund door twee danseressen, natuurlijk compleet in 90’s tenue.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz & Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patat, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement