WE LOVE APRES SKI XL

WAAR IS DAT FEESTJE?

8 feb. 2020

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

€ 13,00 EARLY BIRD 
* € 15,00 GROEP VANAF 10 PERSONEN 
* € 17,00 REGULIER
* € 25,00 AAN DE DEUR

(* exclusief servicekosten van €2,50)

TIJDEN

21:00 UUR: DEUREN OPEN + DJ MAURICE
22:15 UUR:
BARRY BADPAK
23:30 UUR: JOHN WEST
00:15 UUR: MARCO KRAATS 
01:00 UUR: LAWINEBOYS 
02:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

Tijden zijn onder voorbehoud.

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

WAAR IS HET FEESTJE...?!

Zijn jullie er weer klaar voor om  te gaan knallen op de succesvolle Aprés Ski party?! 

Bekijk hier de aftermovie van 2018: 

 

DJ MAURICE SAFARI TOUR

2018 03 24 Maurice rood ritol 400px x 320pxDJ Maurice is dé maker en bedenker van de bekende en met veel gouden platen bekroonde Aprés Skihut cd's waarvan er in de loop van de jaren meer dan 1 miljoen zijn verkocht. Veel van de liedjes op deze CD werden destijds ook gemaakt door Maurice, vaak werden deze ingezongen door de skihut zangers waarvan er vele later bekende feestartiesten werden. 

Tegenwoordig is Maurice erg druk met exclusief produceren voor andere artiesten zoals: Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats. Daarnaast maakt hij ook veel liedjes voor andere artiesten. Door zijn ervaring regelt hij voor veel van deze artiesten ook de boekingen en het management. Natuurlijk is hij nog wekelijks aan het draaien in feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

BARRY BADPAK

Barry Badpak, de bekendste Leidsenaar in Nederland. In 2011 braken ze door met het nummer ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainment-act van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. Anno 2019 hebben ze ruim 20 hitjes, allemaal met dezelfde Leidse, feestelijke charme. Ze maken muziek, schrijven liedjes en daarnaast treden ze veel op. Ze kunnen dan ook niet ontbreken op het jaarlijkse Apres Ski festijn van de Vanzantenhal.

JOHN WEST

In 2012 bracht hij al zijn eerst singel uit, maar sinds zijn deelname aan Bloed, Zweet & tranen op 2015 is John West is hij echt onderdeel van de Nederlandse muziek geworden. John West had onder andere hits met Lange Frans. Bekende hits van nu zijn ‘Jouw Blik’, ‘Alles wat ik wil’ & ‘Lekkerding’.

MARCO KRAATS

Ook wel bekend als de feestzanger in het blauwe pak! Al ruim 10 jaar reist hij door het land om overal een feestje te bouwen. Met ruim 20 singels is hij geen onbekende meer in het feestcircuit.

Marco is tijdens de Party Awards in 2014 en 2015 uitgeroepen tot best opkomende feestartiest van Nederland! Sinds 2016 werkt hij samen met DJ Maurice, die aan de basis stond van de Aprés Ski in Nederland.
Het optreden belooft één grote feestlawine in de Vanzantenhal!

LAWINEBOYS

2020 02 08 LawineboysDe Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz, Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum. Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patatje, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement