TRIBUTE TO THE CATS BAND

met George Baker

15 nov. 2019

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

€ 32,50 REGULIER

(* exclusief servicekosten van €2,50)

TIJDEN

20:00 UUR: DEUREN OPEN
20:45 UUR: CATS BAND 
22:00 UUR: GEORDE BAKER
22:45 UUR: CATS BAND 
00:30 UUR: EINDE PROGRAMMA

Tijden zijn onder voorbehoud.

MINIMALE LEETIJD18 JAAR (ZONDER BEGELEIDING VAN EEN VOLWASSENE)
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

LIVE CONCERT 

Een avondvullend programma die je terugbrengt in de tijd. Tribute to the Cats Band weet op een weergaloze manier de muziek van de originele band te evenaren. Ook George Baker is een legende als het gaat om de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hij kon daarom niet ontbreken op deze avond! 

TRIBUTE TO THE CATS BAND

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.
In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 300 concerten door het hele land gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit.

GEORGE BAKER

De muziek van George Baker heeft geen verdere introductie nodig !
Door de jaren heen zijn, en nu ook nog steeds, vele van zijn ‘Hits’ wereldwijd gebruikt in populaire films of voor commercials. Daarnaast werden vele van zijn nummers gecoverd door Internationale Artiesten.
Tom Jones scoorde bijvoorbeeld een #1 hit in onder andere Engeland met Little Green Bag en ook werden zijn nummers gebruikt in Internationale Film hits zoals Reservoir Dogs van Quintin Tarrantino (Litte Green Bag) en in The Kiterunner (Una Paloma Blanca).
Het begon allemaal in 1967 toen George Baker solliciteerde als zanger bij de band Soul Invention. In die tijd ontdekte hij ook zijn talent als songwriter. Toen de band in 1969 bij het toenmalige platenlabel Negram een geslaagde auditie deed, werden er 3 nummers van hem opgenomen en één ervan was Little Green Bag. Ook werd de naam van de band veranderd in The George Baker Selection.

TIJDENS UW BEZOEK

Tijdens deze gehele avond is onze bar geopend met diverse dranken waaronder: bier, wijn, water, frisdrank, Jillz & Smirnoff. De sterke dranken die wij schenken zijn: Wodka en Rum.

Wilt u ook wat eten tijdens uw bezoek? Onze foodcorner is vanaf 22:00 geopend en is tot het einde van de avond open. Hier kunt u diverse snacks halen, ook vegetarische snacks aanwezig. Zoals: patat, kroket, frikandel, bamischijf vegetarisch, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje kaas.

Aftellen tot het evenement