PJG CABARETAVOND

Leden-avond

24 jan. 2020

Informatie evenement

TIJDEN

19:30 UUR: DEUREN OPEN
20:00 UUR: START PROGRAMMA

PARKEREN: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

HOE BEGON HET?

Komt u ook lachen, gieren en brullen? Dit jaar op de ener laatste vrijdag van januari organiseert de PJG een gezellige cabaretavond. Deze avond is voor PJG leden, LTO leden en voor iedereen die maar wilt komen kijken!

Ga voor meer informatie over de PJG naar de website.

WWW.PJGHAARLEMMERMEER.NL

DE AVOND

Voorheen was het cabaret een toneelavond. Hierbij deden een select groepje PJG leden actief mee aan het creëren van een gezellige, leuke avond. Na maanden van oefenen, oefenen en oefenen voerde zij een leuk toneelstuk op voor het bejaardenhuis en op vrijdag en zaterdagavond voor PJG en LTO leden, maar ook voor familie. Na enkele jaren verminderde opkomst, maar ook het moeilijker krijgen van PJG leden die hier vele uren tijd in wilde stoppen, is het toneelstuk omgezet in een cabaret avond.

De cabaretavond bleek een groot succes, en de opkomst groeit nog steeds. Sinds 2009 is er gestart met de cabaretavonden en huren zij een cabaretpoel met verschillende beginnende talenten. Afsluitend vind nog steeds de gesponsorde loterij plaats. Ook deze is nog steeds een groot succes. Vele bedrijven uit de Haarlemmermeer sponsoren dit cabaret door middel van goederen waarvoor onze dank zeer groot is!

DE CABARETIERS

De namen van de caberatiers worden later bekend gemaakt. 

Aftellen tot het evenement