FESTIJN MET BOUWSTEENTJES

ALLES, MAAR DAN OOK ALLES VAN LEGO!

21 en 22 nov. 2020

Informatie evenement

TIJDEN

10:00-17:00 UUR  ZATERDAG 21 NOVEMBER
10:00-17:00 UUR  ZONDAG 22 NOVEMBER

ENTREEPRIJS

€4,- VANAF 4 JAAR EN OUDER

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Kinderen onder begeleiding van een volwassenen.

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: GEEN
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

FAMILIE FESTIVAL VAN LEGO

Een beurs waar werkelijk alles van LEGO is, wie wilt dat nou niet?! Het is een markt voor verzamelaars, handelaars en in- en verkopers. Maar al met al is het een groot festijn voor de hele familie. Er is veel te doen voor alle leeftijden. Bekijk het fotoalbum van vorig jaar om een impressie te krijgen van het evenement.

BOUWWEDSTRIJDEN

Heel belangrijk is natuurlijk dat je ook zelf kunt bouwen met lego. Er is een grote Lego bouwhoek ingericht met allemaal verschillend soorten en kleuren lego bouwsteentjes. Je kunt hier meedoen aan verschillende bouwwedstrijden of gewoon lekker de hele middag bouwen.

DUPLO VOOR DE ECHTE KLEINTJES

Er is een kleine Duplo hoek voor de echte kleintjes die alvast kennis kunnen maken met de het “grote lego”. Lekker bouwen en spelen.

DEMONSTRATIES EN VERKOOP

Het festijn zal voornamelijk gevuld zijn met vele standhouders en verkopers van lego. Passionele standhouders presenteren met trots hun bouwwerken, waar uren/dagen werk in zit. Complete steden, treinbanen, iconische figuren uit verschillende films, thema gerichte bouwwerken, voertuigen, technisch lego, bestuurbaar lego en ga zo maar door. Er is ook verkoop van Lego, van unieke verzamelbouwwerken tot kleine onderdelen.

SPRINGKUSSENS

Er zal ook een zaal worden ingericht met springkussen door het KinderPretpark van de Vanzantenhal. Een klein aantal springkussen om de dag even te breken. Let wel op toegang onder begeleiding van een volwassenen.

VERENIGING DE BOUWSTEEN

De Bouwsteen is de Nederlandse LEGO® club, die in 1994 is opgericht door een aantal enthousiaste LEGO®bouwers en verzamelaars. De vereniging heeft circa 700 leden en is op dit moment de grootste Lego-club ter wereld. Belangrijkste activiteit is het organiseren van clubdagen. Zo’n 3 x per jaar, met honderden deelnemers uit de vereniging en duizenden bezoekers.

Daar kan men:

• eigen bouwwerken of verzameling tonen en die van anderen bekijken/bewonderen

• nieuwe en gebruikte sets tegen vaak vriendelijke prijzen aanschaffen

• losse legosteentjes vinden in vele kleuren en soorten

• zelf zijn overtollige sets en steentjes aanbieden

• en natuurlijk allerlei nieuwe ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met je collega’s

Ten slotte willen we leden ondersteunen in het organiseren van kleine evenementen met LEGO® stenen.

Ga voor meer informatie naar de website of facebookpagina van De Bouwsteen:

FACEBOOK    WEBSITE

FOODCORNER

Voor een lekker hapje en een drankje kan men ook terecht bij de foodcorner. Onze keuken biedt een ruime assortiment aan versnaperingen zoals; snackbar gerechten, warme broodjes, diverse belegde broodjes, wraps, koek, snoep, chips en koude en warme dranken.

HORECAPLEIN

Neem gerust plaats op één van onze sfeervolle terrassen om uw versnaperingen te nuttigen en om even gezellig bij te kletsen.

Aftellen tot het evenement