ANDRÉ HAZES LIVE + BAND

& SAMANTHA STEENWIJK

12 feb. 2022

Informatie evenement

VERKOOP GEPAUZEERD

Beste bezoeker de ticketverkoop is tijdelijk gepauzeerd. In verband met de omstandigheden rondom Andre Hazes zijn wij in overleg over doorgang of verplaatsen.

TICKETPRIJZEN

* € 36,50 GROEP
€ 38,00 REGULIER
* € 47,00 ZITPLAATS BALKON

(* exclusief servicekosten van €2,50)

* € 4,00 LOCKER 

(* exclusief servicekosten van €1,00)

TIJDEN

20:30 UUR: DEUREN OPEN + DJ ROB VAN ROSSUM
21:30 UUR: SAMANTHA STEENWIJK
22:00 UUR: ROB VAN ROSSUM
22:30 UUR: ANDRÉ HAZES LIVE
23:45 UUR: DJ ROB VAN ROSSUM
01:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

Tijden zijn onder voorbehoud.

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
TOILETTEN: GRATIS
GARDEROBE: BETAALD

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

ANDRÉ HAZES + BAND & SAMANTHA STEENWIJK

Na het weergaloze succes in 2019, zijn André Hazes live met band en Samantha Steenwijk terug in de Vanzantenhal! Tickets waren in 2019 binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent!

Bekijk de recap video van 2019 met Andre Hazes in de Vanzantenhal.

LOCKER HUREN

Let op er is beperkte garderobe (betaald) aanwezig, vol = vol. Wanneer de garderobe vol is zijn er voldoende lockers aanwezig om uw jas/jassen te bergen.

  • LOCKER ONLINE BESTELLEN:
    Kies voor uw eigen gemak en bestel alvast uw locker online. Deze kunt in het koopproces via bestel tickets kiezen.
  • LOCKER OP LOCATIE:
    Wanneer de lockers online niet zijn uitverkocht kunt u op locatie uw locker kopen. Let wel op, op locatie zijn de lockers duurder.

ANDRÉ HAZES MET BAND

Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De zanger zelf geniet met volle teugen, maar leert ook elke dag nog bij. Door vallen, soms hard, en opstaan.

Alle nummers maakte André met zijn vaste team: teksten schrijft hij met Bram Koning, terwijl Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak ondertussen de muziek maken. Inspiratie haalt hij overal vandaan, zegt André. Natuurlijk uit wat hij zelf meemaakt, maar ook de belevenissen van anderen.

In de Vanzantenhal komt hij ook niet alleen, hij komt met zijn vaste band: de M&M band o.l.v. Micky Fisser & Marvin Smith.

SAMANTHA STEENWIJK

 Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem, een zangeres Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar.

Aftellen tot het evenement