ANDRE HAZES LIVE MET BAND

SAMANTHA STEENWIJK

13 nov. 2020

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

* € 35,50 GROEP
€ 37,00 REGULIER 
* € 46,00 ZITPLAATS BALKON 
(* exclusief servicekosten van €2,50)

* € 3,00 LOCKER 
(* exclusief servicekosten van €1,00)

TIJDEN

20:30 UUR: DEUREN OPEN 
01:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

Tijden zijn onder voorbehoud. Specificaties van de tijden worden later bekend gemaakt. 

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
TOILETTEN: GRATIS
LOCKERS: BETAALD

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

CORONAVIRUS & ANDRE HAZES BAND

Vanwege het Coronavirus en de maatregelen die hierbij van toepassing zijn, is het nog onzeker of het live concert van de André Hazes band door kan gaan. De kaartverkoop van dit evenement loopt nog gewoon door. Mocht het evenement verplaatst moeten worden, blijft uw kaart of eventuele lockerkaart geldig.

Via deze pagina houden wij u op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen van dit evenement. 

ANDRÉ HAZES EN SAMANTHA STEENWIJK ZIJN TERUG!

Na het weergaloze succes in 2019, zijn André Hazes live met band en Samantha Steenwijk terug in de Vanzantenhal! Tickets waren in 2019 binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent!

Bekijk de recap video van 2019 met Andre Hazes in de Vanzantenhal.
RECAP VIDEO 


LOCKER HUREN

  • LOCKER ONLINE BESTELLEN:
    Kies voor uw eigen gemak en bestel alvast uw locker online. Zo kunt u na entree direct naar uw locker. Meer weten? Kijk bij het tabblad "LOCKER" wat u moet doen.
  • LOCKER OP LOCATIE:
    Wanneer de lockers online niet zijn uitverkocht kunt u op locatie uw locker kopen. Let wel op, op locatie zijn de lockers duurder.

 

ANDRÉ HAZES MET BAND

Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De zanger zelf geniet met volle teugen, maar leert ook elke dag nog bij. Door vallen, soms hard, en opstaan. 

Alle nummers maakte André met zijn vaste team: teksten schrijft hij met Bram Koning, terwijl Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak ondertussen de muziek maken. Inspiratie haalt hij overal vandaan, zegt André. Natuurlijk uit wat hij zelf meemaakt, maar ook de belevenissen van anderen.

In de Vanzantenhal komt hij ook niet alleen, hij komt met zijn vaste band: de M&M band o.l.v. Micky Fisser & Marvin Smith.

SAMANTHA STEENWIJK

 Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem, een zangeres Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.
In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar.

Op 26 en 27 mei 2017 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treedt twee keer in een uitverkochte Johan Cruijf Arena op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland.Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein.

LOCKER HUREN 

Wij bieden bij dit concert lockers aan. U kunt bij de aanschaf van uw ticket, ook een locker aanschaffen. 

Hoe werkt een locker huren: 

- U klikt op de button "Bestel online" bij het kopje "KOOP TICKETS". 

- Daar ziet u de ticketmogelijkheden voor het concert en ook het ticket "Locker". 

- U kunt aanklikken hoeveel lockers u wilt aanschaffen, eenmalig geldig alleen tijdens het concert van André Hazes. 

- Vervolgens logt u in, of maakt u een account aan, bij Paylogic en u kunt uw tickets en of locker aanschaffen. 

Belangrijke informatie: 

Prijs: de prijs van een locker bedraagt €3,-, exclusief servicekosten van €1,-. 
Formaat: de afmetingen van een locker bedragen: 24H x 28B x 50D, dit biedt ruimte voor 3 (winter)jassen. Er past geen integrale helm in een locker, daarvoor kunt u terecht bij de garderobe op locatie(plaatsen niet vooraf te reserveren). 

De dag voor het concert plaatsvindt, donderdag 12 november, ontvangt u vanuit Lockerbox een mail met daarin uw lockernummer en pincode om de locker te kunnen openen. Met deze pincode is uw locker onbeperkt te openen. 

Let op: mochten de lockers niet uitverkocht zijn, is er nog de mogelijkheid om een locker op locatie aan te schaffen. De prijs van een locker op locatie, is hoger dan in de voorverkoop. 

Aftellen tot het evenement