MOTOCROSS NIEUW VENNEP

VANZANTENHAL OUTDOOR @ MOTOCROSS

19 en 20 jun. 2020

Informatie evenement

TIJDEN

VRIJDAG 19 JUNI

10:00 UUR START
20:45 UUR PRIJSUITREIKING

ZATERDAG 20 JUNI

08:15 UUR START
18:00 UUR PRIJSUITREIKING

ENTREE 

Entree is gratis voor dit evenement. 

Locatie

MOTOCROSS LOCATIE
Industriegebied Spoorzicht
2153 AX Nieuw Vennep

EVENEMENT

Motocross nieuw-vennep wordt dit jaar voor de 30ste keer georganiseerd op 19 EN 20 JUNI. Het evenement staat in het teken van motoren, spannende wedstijden en vooral veel gezelligheid. Het is een mooie start van de feestweek, dus zorg dat je er bij bent!

VANZANTENHAL 

Jaarlijks wordt de MotoCross georganiseerd door Stichting MotoCross uit Nieuw-Vennep. Als Vanzantenhal zijn wij verantwoordelijk voor alle horeca op het evenement en wij zijn daar erg trots op!

MOTORCROSS DE SPORT

Motocross is een zeer intensieve sport waar behendigheid en snelheid zeer belangrijk zijn. Er zijn weinig sporten waar zoveel variatie in zit als Motocross. Hoog en ver springen met de motor, door zwaar zand rijden maar ook op harde ondergrond moet je uit de voeten kunnen, daarbij de juiste sporen zoeken en kiezen. Het hoort er allemaal bij, Rijder en motor moet één. Motocross eist toch een goed conditioneel vermogen, maar ook kracht en techniek zijn zeer belangrijk. Het is een combinatie van techniek, kracht en uithoudingsvermogen die je een goede motocrosser kunnen maken, maar dat klein beetje talent is ook belangrijk. Wedstrijden zijn altijd leuk voor kijkend publiek, daar er meestal genoeg te zien en gebeuren valt. Het begint met het vallen van het starthek naar de eerste bocht, je hebt duels die uitgevochten worden, valpartijen (hopelijk niet al te erg), genoeg spanning dus. Motocross is dus constante actie.

Aftellen tot het evenement