KINDERPRETPARK ZOMER EDITIE

INDOOR OPBLAASATTRACTIEPARK

15 jul. 2020
14 aug. 2020

Informatie evenement

TIJDEN

LET OP! WEERSAFHANKELIJK.

Tijdens de Zomer Editie zijn wij weersafhankelijk geopend, met tropische temperaturen vanaf 22 graden en hoger, gaan wij niet open.
Wij checken dit met buienrader.nl op locatie Nieuw Vennep. De dag ervoor, uiterlijk 17:00 uur, komt er GESLOTEN te staan als wij niet zijn geopend.


03-08-2020:
 OPEN 
(MAANDAG)

05-08-2020: n.t.b.   (WOENSDAG)
07-08-2020: n.t.b.   (VRIJDAG)

12-08-2020: n.t.b.   (WOENSDAG)
14-08-2020: n.t.b.   (VRIJDAG)

ENTREEPRIJZEN

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Kinderen t/m 17 jaar verplicht onder begeleiding van een volwassene (minimaal 21 jaar).

€7,00 KINDEREN VAN 1 T/M 14 JAAR 
€2,50 VOLWASSENE VANAF 15 JAAR

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: GEEN
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

KINDERPRETPARK

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt om onder aangepaste omstandigheden en volgens de volgende voorwaarden open te gaan: 

- VOL=VOL. Vanwege de 1,5 meter samenleving zijn wij beperkt in het aantal bezoekers.

- Er zijn alleen kaarten aan de deur verkrijgbaar. 

- Maximaal 2 volwassenen en tot maximaal 6 personen (kinderen en volwassenen) in totaal per groep. 

De algemene regels die het RIVM hanteert, gelden ook bij ons. Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u testen. Was en desinfecteer vaak uw handen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog. Houdt 1,5 meter afstand. Wij doen een gezondheidscheck bij de ingang. 

AANGEPASTE INDELING

Ook is de opstelling van het park aangepast vanwege de ruime opzet van het park en omdat wij een stuk minder bezoekers kunnen toelaten. Bekijk hier de attracties die WEL aanwezig zijn tijdens de Zomer Editie. 

ADVIESLEEFTIJD

De adviesleeftijd is van 2 t/m 11 jaar. Uiteraard zijn kinderen buiten deze leeftijdgrens ook welkom, maar let wel; kinderen vanaf 12 jaar zullen sneller verveeld zijn met de speeltoestellen.

VOOR DE KLEINTJES

Echter voor de echte kleintjes tot en met 1 meter lang, zijn er voorzieningen getroffen, zodat ook zij rustig kunnen spelen. Een apart afgezet gedeelte met verschillende attracties.

MEER INFORMATIE? GA DAN NAAR ONZE OFFICIËLE WEBSITE: 

WWW.KINDERPRETPARK.NL

RUIM ASSORTIMENT

Bij een dagje uit in het kinderpretpark hoort ook iets lekkers! Geniet van onze horecagelegenheid met verschillende terrassen. Onze keuken biedt een ruim assortiment aan versnaperingen zoals; snackbar gerechten, diverse belegde broodjes, wraps, koek, snoep, chips, ijs en koude en warme dranken.

EIGEN CONSUMPTIES

Het meenemen van eigen eten & drinken wordt niet toegestaan. Wij zijn in tegenstelling tot andere (buiten)parken een los staand evenement, welke elke kindervakantie terugkeert. Onze organisatie is commercieel en wordt niet door de gemeente gesubsidieerd. Uw tas kan bij de ingang worden gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip. Het meenemen van eigen fruit is wel toegestaan.

MEER INFORMATIE? GA DAN NAAR ONZE OFFICIËLE WEBSITE:

WWW.KINDERPRETPARK.NL

Aftellen tot het evenement