CORONAVIRUS (COVID-19)

LAATSTE NIEUWS

12 mrt. t/m 1 jun. 2020

Informatie evenement

rijksoverheid 2

Nieuwsbericht | 24-03-2020 | 09:16

Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland

In Nederland gelden tot en met 1 juni nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. 

Klik op onderstaande link om de maatrelgen te bekijken op de officiële website van het Rijksoverheid.

MAATREGELEN


NHnieuws

Video NH nieuws persconferentie | 23-03-2020

Persconferentie over nieuwe maatregelen corona

Bekijk via de volgende link de nieuwst persconferentie rondom de maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19). 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

CORONAVIRUS (COVID-19)

Op 23 maart 2020 heeft premier Mark Rutte in een nieuwe persconferentie de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Alle evenementen/bijeenkomsten worden tot en met 1 juni afgelast. Deze aangepaste maatregelen hebben invloed op de evenementen die op de agenda staan van de Vanzantenhal t/m 1 juni 2020. Als organisatie volgen wij het advies van het kabinet op en houden wij ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en GGD.

De volgende evenementen zullen worden verplaatst/afgelast:


LOODS OF STOCK | 19 T/M 22 MAART 2020

Samen met de organisatie van Loods Of Stock, hebben wij besloten het evenement van 19 t/m 22 maart te annuleren. Mocht het kabinet besluiten de maatregel te verlengen zullen wij t.z.t. meer informatie vestrekken.

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Ik heb een ticket gekocht voor de VIP avond, wat nu?
  Het evenement wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst naar een nader te bepalen datum. U heeft het ticket gekocht via de organisatie en niet van de Vanzantenhal. Loods Of Stock zal zo spoedig mogelijk meer informatie verstrekken over dit evenement. Houdt onze website en Facebook-pagina in de gaten. 
 • Overige vragen betreft dit evenement.
  Omdat wij niet de organisatie zijn van dit evenement, kunt u contact opnemen met Loods Of Stock voor verder vragen: info@loodsofstock.com.

WE LOVE 90'S XL | 28 MAART 2020

Het evenement We Love 90’s XL zal worden verplaatst naar zaterdag 7 november. Wij zullen alle tickethouders per mail op de hoogte, zij ontvangen zo spoeidg mogelijk een mail. 

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Het evenement is geannuleerd, krijg ik mijn geld terug?
  Als organisatie hebben wij het recht om het volledig evenement te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Hierbij geldt dat uw aangekochte tickets geldig blijven voor dit evenement.
 • Het evenement is verplaatst, maar ik kan niet op de nieuwe datum, wat kan ik doen?
  Wanneer u niet op 7 november 2020 kunt, heeft u het recht om uw ticketgeld terug vragen. Let op! Via Paylogic komt er zo spoedig mogelijk een link. Via die link kunt u uw ticket retourneren. 
 • Het evenement is verplaatst, blijven de artiesten wel hetzelfde?
  Alle artiesten die gepland stonden op 28 maart, Paul Elstak, Mega 90's DJ Team en Chris Deluxe zijn beschikbaar op 7 november. Het feest wordt dus in zijn geheel verplaatst, er verandert niets aan de artiesten of de duur van hen optreden. 

FESTIJN MET BOUWSTEENTJES | 4 & 5 APRIL

Het evenement Festijn met Bouwsteentjes dat gepland stond op zaterdag 4 en zondag 5 april, zal worden verplaatst naar 21 en 22 november 2020. Voor meer informatie over het evenement zelf, kunt u het beste de agenda-pagina van het evenement in de gaten houden. 

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Voor vragen met betrekking tot de inhoud van dit evenement.
  Kunt u het beste contact opnemen met de organisatie.

KINDERPRETPARK LENTE EDITIE | 28 APRIL - 8 MEI

De nieuwe maatregel betekent ook dat ons KinderPretpark in de meivakantie helaas niet kan doorgaan. Het KinderPretpark is een terugkerend evenement, waardoor het niet verplaatst kan worden.

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Gaan de volgende KinderPretparken wel door?
  Vooralsnog is er geen reden om evenementen na 1 juni te annuleren. Wij zullen hierbij de maatregelen van het kabinet volgen. 
 • Ik heb een rittenkaart voor het KinderPretpark, blijft deze geldig?
  Er verandert niets aan de spelregels van onze rittenkaarten. De rittenkaarten blijven bij de volgende edities geldig. 

TREKKERTREK FUN & POWER FESTIVAL | 16 MEI 

Trekkertrek Fun & Power Festival stond gepland op 16 mei 2020, wat betekent dat ook dit evenement zal worden geannuleerd. 

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Wordt dit evenement verplaatst?
  Trekkertrek wordt georganiseerd door AJK Haarlemmermeer. Het evenement wordt verplaatst naar 29 mei 2021. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag door naar de website van de AJK Haarlemmermeer. 

EVENEMENTEN IN DE TOEKOMST, NA 1 JUNI.

Voorals nog is er geen aanleiding voor om de evenementen vanaf 1 juni en later op onze agenda staan te verplaatsen of annuleren. Als organisatie volgen wij het advies van het kabinet op en houden wij ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en GGD. Mocht in de toekomst blijken dat de genomen maatregelen verlengt worden zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Aftellen tot het evenement