CORONAVIRUS (COVID-19)

LAATSTE NIEUWS

28 apr. t/m 31 aug. 2020

Informatie evenement

rijksoverheid 2

Nieuwsbericht | 22-04-2020 | 10:30

Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland

In Nederland gelden tot en met 1 september nieuwe maatregelen m.b.t. de evenementen tegen de verspreiding van het coronavirus. 

Klik op onderstaande link om de maatrelgen te bekijken op de officiële website van het Rijksoverheid.

MAATREGELEN

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

CORONAVIRUS (COVID-19)

Op 21 april 2020 heeft premier Mark Rutte in een nieuwe persconferentie de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Alle evenementen/bijeenkomsten worden tot en met 1 september afgelast. Deze aangepaste maatregelen hebben invloed op de evenementen die op de agenda staan van de Vanzantenhal t/m 1 september 2020. Als organisatie volgen wij het advies van het kabinet op en houden wij ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en GGD.


WE LOVE 90'S XL | 28 MAART 2020

Het evenement We Love 90’s XL is, tot nu toe, verplaatst naar zaterdag 7 november. De al aangekochte tickets van 28 maart 2020 blijven geldig op de nieuwe datum. Tot en met 27 april had u de mogelijkheid uw tickets te retourneren wanneer u niet beschikbaar bent op 7 november 2020. Op dit moment is het niet meer mogelijk om uw tickets te retourneren. 


ANDERE EVENEMENTEN AF TE GELASTEN/VERPLAATS: 

  • Festijn met Bouwsteentjes is vooralsnog verplaatst naar 21 en 22 november 2020.
  • KinderPretpark Lente Editie in de meivakantie is geannuleerd. 
  • Trekkertrek Fun & Power Festival is verplaatst naar 29 mei 2021. 
  • KinderPretpark Zomer Editie in de zomervakantie is geannuleerd. 

EVENEMENTEN IN DE TOEKOMST, NA 1 SEPTEMBER.

Voorals nog is er geen aanleiding voor om de evenementen vanaf 1 september en later op onze agenda staan te verplaatsen of annuleren. Als organisatie volgen wij het advies van het kabinet op en houden wij ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en GGD. Mocht in de toekomst blijken dat de genomen maatregelen verlengd worden, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Aftellen tot het evenement