HOBBY- & CREATIEF MARKT

HAARLEMMERMEER

19 sep. 2020

Informatie evenement

ENTREEPRIJS

€5,00 VANAF 13 JAAR 

Let op! Voor dit evenement is alleen deurverkoop. Kinderen onder begeleiding van een volwassene. 

TIJDEN

10:00 UUR: DEUREN OPEN
16:30 UUR: DEUREN SLUITEN

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: NIET AANWEZIG

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

LEKKER CREATIEF

Alle hobbyisten en 'artistieke handen' kunnen hun creatieve hart ophalen. De Hal is met een goede 60 kramen gevuld met al het materiaal voor uw creatieve hobby!

DIVERSE HOBBY'S

Op het Hobbyfestival zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, mozaïek, pixelhobby, decopatch, beren, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Vele creatieve hobby's worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby's te vernieuwen of te verbeteren. Deze markt is de uitgelezen plek voor de kraamhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Demonstraties, workshops of een gesprek met een 'kenner'... daar kan geen internet tegenop!

 

ORGANISATIE HOBBYMARKT: VAN AERLE B.V.

Het bedrijf Van Aerle B.V. staat bekend als één van de grootste organisatoren van indoor- & oudoor markten in Nederland. Zij organiseren vele verschillende groot- & kleinschalige markten zoals o.a. vlooienmarkten, snuffelmarkten, hobby- en curiosamarkten. Daarnaast heeft Van Aerle B.V. nog een aparte tak genaamd "Simi Reclame" voor het verzorgen van drukwerk en promotie.Contact opnemen met Van Aerle B.v.? Bekijk de website.

AANMELDEN KRAAM

Wilt u zich aanmelden voor deze markt? Kijk op www.vlooienmarkten.nl of mail naar: kantoor@vlooienmarkten.nl. Ze zijn ook telefonisch te bereiken op: +31 492 525 483.

FOODCORNER

Voor een lekker hapje en een drankje kunt u terrecht bij de foodcorner. Onze keuken biedt een ruim assortiment versnaperingen zoals; snackbar gerechten, warme broodjes, diverse belegde koude broodjes, wraps, koek/snoep/chips en koude/warme dranken.

HORECAPLEIN

Neem gerust plaats op één van onze sfeervolle terrassen om uw versnaperingen te nuttigen, even bij te kletsen of eventueel uit te rusten.

Aftellen tot het evenement