EDWIN EVERS BAND

Live

14 nov. 2020

Koop tickets

Informatie evenement

TICKETPRIJZEN

€ 28,00 GROEPSTICKET (vanaf 10 pers.)
€ 29,50 REGULIER TICKET

(* exclusief servicekosten van €2,50)

TIJDEN

21:00 UUR: DEUREN OPEN 
00:00 UUR: EINDE PROGRAMMA

Tijden zijn onder voorbehoud. Specificaties van de tijden worden later bekend gemaakt. 

MINIMALE LEETIJD18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

CORONAVIRUS & EDWIN EVERS BAND

Vanwege het Coronavirus en de maatregelen die hierbij van toepassing zijn, is het nog onzeker of het live concert van de Edwin Evers band door kan gaan. De kaartverkoop van dit evenement loopt nog gewoon door. Mocht het evenement verplaatst moeten worden, blijft uw kaart geldig.

Via deze pagina houden wij u op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen van dit evenement. 

EDWIN EVERS BAND + ROB VAN ROSSUM

Om het feestweekend compleet te maken, staan op zaterdag 14 november de enige echte Edwin Evers band en DJ Rob van Rossum in de Vanzantenhal. De band staat bekend als ultieme sfeermaker! 

TRAILER EDWIN EVERS BAND

EDWIN EVERS BAND

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band.

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live- reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland. De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert
de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan.

ROB VAN ROSSUM

Rob is een DJ-entertainer met jarenlange ervaring. Op zijn 21e gaf hij zijn betaalde baan in Nederland op om in Spanje aan de slag te gaan als fulltime DJ-entertainer. Het draaien van muziek en het presenteren van vele 'vakantie' spelletjes was het gevolg.
Dit was zo goed bevallen dat na terug keer in Nederland hij er zijn vak wel van moest maken. (hij zou voor de komende 8 jaar nog iedere zomer touren door Spanje voor oa. Coca Cola)
Jaren van DJ services voor vele drive-in shows was het gevolg: Veronica drive-in show, Tros Pop formule, Philips Hit The Roadshow, Coca Cola video Roadshow en vele anderen.
Zijn presentatie talent werd aangewakkerd bij een groot Party centrum, alwaar hij veel grote (bedrijfs)feesten mocht presenteren.
De perfecte combinatie voor een geslaagde muzikale avond!

Aftellen tot het evenement