AFSCHEID OP AFSTAND

Nieuw concept voor de uitvaartbranche in coronatijd

21 apr. t/m 1 sep. 2020

Informatie evenement

OFFICIËLE WEBSITE

www.afscheid-op-afstand.nl


INITIEFNEMERS: 

 

vrf

 

  eventerim

  

 vandermaarel

 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

DE DRIVE-IN UITVAART

DE VANZANTENHAL ALS TIJDELIJKE UITVAARTLOCATIE IN HET NIEUWE NORMAAL

Van Rossum Facilities (VRF), Eventerim, Dunweg uitvaartzorg en Van der Maarel eventstyling lanceren: Afscheid op afstand. Het nieuwe normaal in de uitvaartwereld: de drive-in uitvaart.

Wegens de door het RIVM opgelegde strenge richtlijnen, kunnen er de laatste weken slechts kleine aantallen gasten toegang krijgen tot de aula’s in de uitvaartcentra. Niet iedereen krijgt zodoende de kans om familie van de overledene te ondersteunen en hem of haar een laatste eer te bewijzen.

Met het nieuwe drive-in concept kan de organisatie straks, met daarbij in acht neming van de officiële regels, meer mensen tegelijktijdig gelegenheid bieden afscheid te komen nemen van hun dierbare. Door gebruik te maken van een tijdelijke extra uitvaartlocatie, lopen de vaste uitvaart locaties minder risico onder een te hoge capaciteitsdruk te komen staan. De Vanzantenhal is omgetoverd tot zo’n tijdelijke extra uitvaartlocatie. Dit uiteraard onder de strikte uitvaartvoorwaarden van het kabinet en het RIVM m.b.t. het coronavirus. Bekijk hieronder de impressie foto’s.

Wilt u gebruik maken van de Vanzantenhal als uitvaartlocatie of wilt u meer informatie, dan verwijzen wij u graag door naar de officiële website: www.afscheid-op-afstand.nl

AFSCHEID OP AFSTAND IN DE MEDIA

Bron: Nu.nl


AANGESLOTEN UITVAARTONDERNEMERS

Onderstaande uitvaartondernemers kunnen u begeleiden bij het vormgeven van een afscheid op afstand. Klik op het logo om met hen in contact te komen.

dunweg

 

Locaties en uitvaartondernemers met interesse kunnen zich aanmelden via onderstaande link

SLUIT AAN BIJ HET INITIATIEF

Aftellen tot het evenement