STUDIO HENK RE • STORE

MEUBELSALE

19 en 20 aug. 2023

Informatie evenement

RE • STORE EVENT

Dit event is op 19 en 20 augustus 2023. De openingstijden voor dit event zijn nog niet bekend. 

PARKEREN: Gratis
TOILETTEN: Gratis
GARDEROBE: Geen


OPHAALDAGEN

08:00-12:00 ZA. 27 AUG 2022
08:00-12:00 ZA. 03 SEP 2022

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

RE • STORE BY STUDIO HENK

Het jaarlijkse Restore-evenement van Studio HENK wordt gehouden op 19 & 20 augustus. Dit is een exclusieve gelegenheid om Studio HENK showroommodellen en geretourneerde en gerepareerde meubels te shoppen met kortingen tot 70%. Het Restore-evenement is belangrijk in de reis om een volledig zero-waste meubelmerk te worden. Studio HENK zit zich in om verspilling tegen te gaan door deze meubels tegen gereduceerde prijzen aan te bieden, omdat ze een tweede kans verdienen.

MEER RE•STORE

HOE HET WERKT

We hebben een selectie van showroommodellen en geretourneerde en gerepareerde meubels beschikbaar met kortingen tot 70%. Artikelen worden dagelijks aangevuld, maar zijn beperkt in aantal. We werken op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.  Je kunt meerdere items kopen. We accepteren alleen PIN-betalingen en bieden geen bezorgservice. Je kunt je product(en) direct mee naar huis nemen of op een van de afhaaldagen (27 augustus of 3 september van 8.00-12.00 uur) meenemen. 
Er is geen garantie of mogelijkheid tot retourneren op items die zijn gekocht tijdens het Restore-evenement.

GEMAAKT VOOR HET LEVEN

Ons Restore-evenement is belangrijk in onze reis om een volledig zero-waste meubelmerk te worden. We zetten ons in om verspilling tegen te gaan door deze meubels tegen gereduceerde prijzen aan te bieden, omdat we vinden dat ze een tweede kans verdienen.
Lees meer over onze duurzaamheidsmissie. 

LEES MEER

Aftellen tot het evenement