ANDRÉ HAZES

TICKETS NU IN DE VERKOOP

13 apr. 2024

Informatie evenement

TICKETS

 TICKETS KOPEN

 

Early ticket                          €29,00*
Regular ticket                     €32,00*
VIP ticket                             €99,00*
(VIP: incl entree, drankjes en hapjes, aparte ruimte met zitplaatsen op balkon)
*ex service fee

ALGEMEEN

AANVANG: 21:00 UUR
ZAAL OPEN: 19:30 UUR
EINDE: 02:00 UUR
MINIMALE LEEFTIJD: 18 JAAR 
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

ANDRÉ HAZES LIVE IN CONCERT + SUPPORT SAMANTHA STEENWIJK

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol hits, want André Hazes komt zaterdag 13 april naar de Van Zantenhal! Ervaar de charismatische zanger live op het podium en zing mee met zijn grootste hits.

Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, hij heeft zich ontwikkeld tot een waardige opvolger al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes jr. gaat op eigen benen ook als een trein. Op de leeftijd van dertien scoorde hij al zijn eerste nummer 1-hit. Het nummer 'Bedankt Mijn Vriend' was een postuum duet met zijn vader Hazes senior. Hij heeft inmiddels drie gouden albums op zijn naam en je kunt zowel op festivals en evenementen als op televisie niet meer om hem heen.


Na zijn debuutalbum uit 2013 (zijn eerste album heette 'Mijn Beste Vriend') brak Andre Hazes jr. pas goed door in het programma De Beste Zangers Van Nederland, waarin hij opviel met zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven, wat hem een nummer 1-hit opleverde. Een paar jaar geleden tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met Leef. Het jaar erop, in 2016, kwam ook een album uit met dezelfde titel. Vervolgens werd André overladen met onderscheidingen. Hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album 'Leef' werd goud, de single zelfs platina, hij scoorde een gouden tweede album en meerdere dikke hits.


André Hazes zit sindsdien absoluut niet stil en blijft zijn zegetocht voortzetten. Naast twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam werd André ook presentator bij SBS. Daarna volgden ook diverse uitverkochte concerten in Ahoy en vele andere succesvolle optredens, zoals Vrienden van Amstel LIVE en Holland zingt Hazes.


Ook Vlaanderen heeft de zanger in haar hart gesloten en speelt een grote rol in André's carrière. Zo werd André coach in de Vlaamse The Voice Senior en heeft hij in Vlaanderen tien optreden gepland staan in de grotere zalen.

Na afwezigheid van twee jaar en een zware periode voor hem, kondigt André Hazes zijn comeback in 2023 aan. Met een concert in Ahoy, een nieuwe single 'Deel van Mij' en later dat jaar zijn nieuwe album 'Op mijn Lijf geschreven', is hij helemaal klaar om weer de podia in Nederland te veroveren.

Belangrijke informatie:

Datum: Zaterdag 13-04-24
Locatie: Vanzantenhal

Mis deze unieke kans niet om André Hazes live te zien!

 TICKETS KOPEN

Aftellen tot het evenement