MOET IK EEN QR- CODE CORONACHECK LATEN ZIEN OM NAAR HET VANZANTENHAL TE GAAN?

Ja, door de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om een geldige QR-code (groen scherm) te vragen via de CoronaCheck App (of op papier). Iedereen vanaf 13 jaar en ouder dient bij entree een QR-code met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test te laten zien. Wilt u meer weten over de CoronaCheck App ga dan naar www.coronacheck.nl of bekijk deze instructie video via YouTube.

MOETEN KINDEREN ONDER 12 JAAR EEN CORONACHECK LATEN ZIEN?

Nee, kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld van de CoronaCheck, wij zullen daarom deze doelgroep ook niet vragen om een geldige QR-code.

WORDT MIJN ID-BEWIJS OOK GECONTROLEERD?

Ja, aan de hand van uw geldige QR-Code via de CoronaCheck zullen wij uw ID-bewijs controleren op uw voorletter of eerste letter van uw achternaam en een deel van uw geboortedatum. Vanaf 14 jaar en ouder dient u zicht verplicht te kunnen legitimeren als hierom gevraagd wordt.

WAT ALS IK GEEN GELDIGE QR-CODE HEB?

Als u een geen geldige QR-code heeft, (rood scherm) kunt u onze locatie niet betreden. Wij handhaven de maatregelen die op dit moment gelden volgens de Rijksoverheid. Indien u een evenement bezoekt waar u tickets online heeft gereserveerd en u vervolgens aan de deur géén geldige QR-code heeft, u geen restitutie van uw ticketgelden ontvangt.

PROBLEMEN MET QR-CODE DOOR OVERMACHT?

Mocht er een storing bij de CoronaCheck app zijn door bijvoorbeeld overbelasting van de App of dat bijvoorbeeld uw test van een testlocatie nog niet zichtbaar is in de CoronaCheck app, zullen wij dit ter plekke bekijken en een oplossing proberen te vinden. We gaan ervan uit dat het allemaal werkt, helaas kan het voorkomen dat er een storing ontstaat waardoor het voor ons als bedrijf overmacht is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

GEEN VACCINATIE OF HERSTELBEWIJS? LAAT U TESTEN, HOE WERKT DIT?

Wij respecteren iedereen zijn beslissing betreft zijn keuze voor vaccineren. Als u geen vaccinatie of herstelbewijs heeft, kunt een test laten doen via Testen Voor Toegang om een geldige QR-code te verkrijgen op uw CoronaCheck App. Wij adviseren u goed te informeren hoe dit werkt en als u een test wilt laten doen, doe dit dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voordat de Vanzantenhal wilt bezoeken. Om zeker te zijn van uw testbewijs adviseren wij uiterlijk 12 uur van tevoren te testen om de zekerheid te hebben dat het systeem genoeg tijd krijgt om uw geldige QR-code bewijs te genereren in uw app. Wilt u meer weten over het Testen voor Toegang ga dan naar www.testenvoortoegang.org of bekijk deze instructie video via YouTube.

GEZONDHEIDSKLACHTEN ALS BEZOEKER?

Het kan zijn dat u in het bezit bent van een vaccinatie of een herstelbewijs, waardoor u dus altijd een geldige QR-code kunt laten zien. Mocht u toch gezondheidsklachten hebben, willen wij u vragen verantwoordelijk om te gaan met uw keuze om onze locatie te bezoeken. Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u testen. Als gevaccineerde kunt u altijd nog drager zijn van het virus met eventueel milde klachten, wij willen voorkomen dat het coronavirus daardoor alsnog blijft verspreiden. Indien u gevaccineerd bent of een herstelbewijs heeft en u klachten heeft die vergelijkbaar zijn met het coronavirus adviseren wij u een zelftest uit te voeren om corona uit te sluiten.

PERSONEEL IN HET VANZANTENHAL

Volgens de huidige coronamaatregelen van de Rijksoverheid zijn werknemers en vrijwilligers die bedrijfsmatig werkzaamheden uitvoeren uitgezonderd van een CoronaCheck. Wij zullen daarom niet dagelijks ons personeel vragen om een geldige QR-code, wel doen wij per dag de gezondheidscheck bij het werkende personeel. Hierbij geldt, bij klachten wordt er niet gewerkt. Doordat werknemers uitgezonderd zijn CoronaCheck geeft de wet op privacy (AVG) het personeel het recht om niet te antwoorden op de vragen over hun gezondheid, zowel aan ons (KidsPark/Vanzantenhal/werkgever) als aan u (de bezoeker). Wij hopen en verwachten uw respect voor deze regel.

MEER VRAGEN?

Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot de coronamaatregelen die bovenstaand niet omschreven staat kunt deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.