CORONA IN HET ALGEMEEN

Vanzantenhal streeft erna de maatregels rondom het coronavirus de waarborgen zoals is voorgeschreven volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit kan dus betekenen dat wanneer maatregels worden versoepeld of worden aangescherpt dit consequenties heeft de evenementen die worden georganiseerd door Vanzantenhal en zijn externe partijen. 

KLEDING OUTLET

Loods Of Stock, de merk kinderkleding outlet is een externe partner waar Vanzanatenhal de locatie voor faciliteert. Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen via www.loodsofstock.com

Tijdslot en 1,5 meter event.
1. Loods of Stock heeft voordat de nieuwe maatregels van kracht waren zijn event ingericht met tijd sloten en bezoek op 1,5 meter. Er wordt hierdoor geen "Testen voor Toegang" gebruikt. Doormiddel van tijd sloten en een groot aantal vierkante meter die beschikbaar is kan de 1,5 meter bij dit gewaarborgd worden. U als bezoeker wordt verzocht deze regels te respecteren en na te leven. 

KINDERPRETPARK

Voor het aankomende KinderPretpark in de herfstvakantie van 16 oktober t/m 24 oktober volgt nog nadere informatie omdat in de achtergrond wordt gekeken opengaan haalbaar is.

Dit heeft maken met verschillende factoren:
1. Er wordt op dit moment een deel van de locatie verbouwd waardoor er kostbare ruimte voor het kinderpretpark niet beschikbaar is. Naar aanleiding van de planning hopen dat deze nieuwbouw af is voor 16 oktober zodat we de ruimte in gebruik kunnen nemen.
2. Zoals landelijk bekend is kampt de horeca met personeel tekort. In ons geval zijn wij ook druk op zoek naar personeel voor Horeca maar ook als toezicht in ons park. Indien er te weinig personeel is kan het voorkomen dat we daardoor noodgedwongen niet open kunnen of ik een kleinere setting met minder aantallen het park open. 

Indien de herfstvakantie editie door kan gaan zullen er enkele regels gelden voor het open gaan.
1. Er wordt gestart met ticketverkoop online, waarbij deurverkoop nog wel mogelijk is maar wel duurder. 
2. Omdat het voor ons onmogelijk is om de 1,5m te waarborgen werken wij met het "Testen voor Toegang". Iedereen vanaf 13 jaar en ouder dient bij entree een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test te laten zien. 
3. Wij houden de richtlijnen van 75% van de bezoekersaantallen aan die wij toelaten in onze locatie.

CONCERTEN / FEESTAVONDEN

Voor het aankomende We Love 90's XL feest van 13 nov. wordt nog bekeken hoe het evenement kan worden gehouden volgend de huidige coronamaatregels. Daarnaast houden we ook nog rekening met eventuele aanpassingen die nog kunnen komen tot die datum.

Zoals de huidige maatregels voorschrijven zal de We Love 90's als volgt worden benaderd:
1. Omdat 1,5 meter niet haalbaar zijn wij genoodzaakt "Testen voor Toegang" te gebruiken. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder dient bij entree de QR-code van het vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test te laten zien. 
2. De huidige tijden van 21:00-02:00 uur wordt nagekeken of dit haalbaar is om te vervroegen van 19:00 tot 00:00 uur. Belangrijke factor hierin is ook of artiesten naar een eerder tijdstip geschoven kunnen worden i.v.m. eventuele meerder boekingen.
3. Er kan 75% naar binnen. Vanzantenhal heeft een bezoekerscapaciteit van 3500 personen op de vloer, dit wil zeggen dat er maximaal 2625 (75%) naar binnen mogen.

Overige factoren voor het evenement zijn ticketverkoop en personeel.
1. De ticketverkoop was 2 weken voor de lockdown van de corona begonnen waardoor er nog geen realistisch beeld van verkoop is. Op dit moment is de verkoop nog in volle gang. Als de verkoop niet toereikend is voor een rendabel event zal er naar verplaatsing van het event worden gekeken.
2. Personeel voor het event is natuurlijk belangrijk, zoals de berichten geven kamt de horecasector landelijk met te kort aan personeel. Indien wij te kort hebben en daardoor het event niet kunnen draaien zal er ook worden gekeken naar verplaatsen.

Voor het aankomende concert van Andre Hazes en Samantha Steenwijk is verder nog geen informatie. Het event is verplaats naar februari 2022. Wij gaan er vanuit dat tegen die tijd wij zonder maatregels het event zoals we allemaal gewent zijn te geven.

MARKTEN EN BEURZEN

De hobbybeurs en snuffelmarkt staat in de achtergrond geplanned op 6 en 7 november 2021. Met de externe partner Van Earle BV wordt nog bekeken hoe de markt vorm kan krijgen met het "Testen Voor Toegang" voor zowel de deelnemers als bezoekers. 
Meer informatie hierover volgt snel.