TRIBUTE TO THE CATS BAND

LIVE IN CONCERT

24 jan. 2025

Informatie evenement

TICKETS

 TICKETS KOPEN

 

STAPLAATS - REGULAR € 24,-

STAPLAATS - VRIENDENTICKETS € 21,60
(10 HALEN, 9 BETALEN)

*ex €2,75 service fee

 

COMBITICKET

TRIBUTE TO THE CATS BAND & JAN SMIT BESPAAR €9

STAPLAATS - REGULAR € 54,50-

COMBITICKET KOPEN


DATUM:
24 JANUARI 2025 21:00 UUR
MINIMALE LEEFTIJD: 
18 JAAR
PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

TRIBUTE TO THE CATS BAND LIVE IN CONCERT

Vrijdag 24 januari is het zover. Zet de datum alvast in je agenda, want we beloven een avond vol met de grootste en meest onvergetelijke hits van The Cats. 

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Hoezeer de muziek van The Cats ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van de Tribute To The Cats Band. Niet alleen de generatie die in de jaren ’60 en ’70 het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt gaat een avondje ‘uit z’n dak’, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de Catsmuziek van alle tijden is.

Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 700 concerten in den lande gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.


COMBITICKET VOORDEEL

Bij de Van Zantenhal hebben we een speciaal combiticket aanbod waarmee je kunt genieten van twee geweldige avonden vol muziek en entertainment, terwijl je ook nog eens bespaart!

Vrijdag 24 januari trapt het weekend af met een fantastisch optreden van de Tribute to the Cats Band. Laat je meevoeren door de iconische hits van deze legendarische band en ervaar een avond vol nostalgie en topmuziek.

Zaterdag 25 januari staat niemand minder dan Jan Smit op het podium. Met zijn unieke stem en charismatische uitstraling belooft hij een onvergetelijke show neer te zetten. Mis deze kans niet om een van Nederland's meest geliefde artiesten live te zien.


Aftellen tot het evenement