Organisatie

MISSIE

"Wij bieden iedereen op zoveel mogelijk manieren een positieve ervaring, omdat wij geloven dat deze ervaringen, groot en klein, je leven verrijken."

Wij bouwen aan dé plek voor ervaringen die je inspireren, in beweging brengen en verrijken. Als 'Haarlemmermeerders' staan we stevig in onze schoenen en geven we op unieke wijze de maat voor de toekomst in de evenementen industry. Met hart en ziel werken we zichtbaar en onzichtbaar aan de creatie van jouw mooiste herinneringen.

VISIE

"Wij beschouwen de VanzantenHal als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: Van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen.
 
De VanzantenHal verkeert in de unieke positie dat we kunnen bogen op een rijke traditie die onze mensen eigenhandig hebben gecreëerd. We investeren in mensen, in samenwerkingen en in creatie. Echte Amsterdamse directheid: doorpakken en resultaten. Met als hoogste doel: meer dan tevreden bezoekers & relaties en het waarborgen van continuïteit en duurzame groei.

GESCHIEDENIS

De VanzantenHal is een echt familiebedrijf! Gestart uit pure hobby van de heer Van Zanten. Ooit zijn carriere gestart in de Agrarische sector is de Heer van Zanten een echte harder werker van nature. Eind jaren negentig is hij een uitzendbureau gestart voor Oost-Europese werknemers en vanaf 2006 gestart in de evenementenbranche. Zijn dochter en zoon hebben deze dagen de organisatie in handen en runnen het bedrijf vanuit het kantoor welke gevestigd is op hetzelfde adres als de locatie van de VanzantenHal. Zijn dochter werkt als Event Manager en zijn zoon als Facilitair & Location Manager. Naast deze 2 'bezige bijen' werken er nog diverse andere werknemers die part-time of als zzp-er werken en welke zich bezig houden met het op- en afbouwen van events, personeelsplanning, administratie, horeca, communicatie en de klantenservice.

Nog steeds is de heer Van Zanten erg betrokken bij alle evenementen en geniet volop van zijn 'hobby'. Als bezoeker van de locatie, heeft u een grote kans hem tegen het lijf te lopen en een praatje met hem te maken want hij heeft genoeg verhalen te vertellen!

Werknemers

John

Directeur

Vincent

Facilitair