De klantenservice is alleen te bereiken via e-mail. U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord op uw vraag. Wij streven ernaar om binnen 48 uur uw email te beantwoorden. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Het is niet toegestaan om eigen eten en/ of drinken mee te nemen in de VanzantenHal.

De VanzantenHal heeft diverse horecapunten waar u kunt eten en drinken! Tijdens uw bezoek aan een van onze beurzen, concerten, shows, tentoonstellingen en andere evenementen kunt u genieten van een hapje en een drankje. Onze keuken biedt een ruim assortiment aan drankjes, broodjes, wraps en snacks. Ook kunt u wat lekkers bij de koffie nemen en aan de kinderen is ook gedacht d.m.v. snoep, chips en ijs.

Antwoorden over faciliteiten kunt u vinden onder de kop BEZOEKERSINFO in het navigatiemenu.

Voor het meenemen van fotoapparatuur gelden er, afhankelijk van de evenement-organisator,  verschillende regels. Voor concerten geldt de regel dat camera's en cameralenzen, die het zicht van andere bezoekers kunnen belemmeren, absoluut verboden zijn. Professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is niet toegestaan. Eenvoudige (digitale) fototoestellen zonder verwisselbare lenzen zijn toegestaan, mits een artiest of band hiervoor toestemming heeft gegeven. Als dit niet het geval is, wordt u hierop geattendeerd door beveiligingsmedewerkers.

Bij dag evenementen zoals beurzen/markten is er geen garderobe aanwezig. Enkel bij muziekevenementen is er een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief (soms gratis) per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

In de VanzantenHal is geen pinautomaat aanwezig. Wel kunt u bij de entree, horeca-punten en muntenkassa met pin betalen. De toiletten kunnen enkel met contact geld betaald worden.

De VanzantenHal treedt in veel gevallen op als accommodatie; niet als (concert)organisator. Jouw vragen over artiesten, handtekeningen etc. kun je aan de desbetreffende boekingskantoor van de desbetreffende artiest stellen.

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in de VanzantenHal. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden. Papieren die aantonen dat het een hulphond is, dien je bij de entreebalie van de hal te kunnen aantonen.

Veel vragen rondom een event staat vermeld in de agenda bij het evenement, zoals: hoe laat begint het evenement, hoeveel kost het, waar kan ik kaarten kopen, wie is de organisator van het evenement, wat is er te doen.

Helaas zijn er in de VanzantenHal (nog) geen kluisjes aanwezig.

Voor mindervalide bezoekers zijn er diverse faciliteiten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (wij vragen geen parkeergeld). Er is 1 invalidetoilet in de hal voorzien van alarm.

Auto's, fietsen, brommers, bussen kunnen allemaal parkeren op het eigen terrein direct gelegen naast de VanzantenHal. Tevens is het parkeren gratis voor bezoekers.

Roken is verboden in de hal. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Iedere bezoeker van een muziekevenement in de VanzantenHal dient in het bezit te zijn van een geldige toegangsticket. Mocht je jouw toegangsticket(s) zijn verloren of ben je ze kwijt geraakt, dien je dit te melden per email aan de VanzantenHal. Let wel; dit kan enkel als het kaartje op naam gekocht is online via Paylogic; de zogeheten E-ticket. Kaarten gekocht bij een Primera of ander verkooppunt zijn niet te traceren omdat dit anoniem gekocht is.

Je kunt in VanzantenHal gebruik maken van gratis Wi-Fi wanneer je je in de hal bevindt.