GARDEROBE / LOCKERS

Wij hebben enkel bij feestavonden en concerten een garderobe. Bij alle overige evenementen is de garderobe niet open. Tot op heden hebben wij nog geen lockers op onze locatie.

PARKEREN

Komt u met de auto? Er zijn parkeerplaatsen achter en naast de Hal beschikbaar. Wij bieden voor ruim 1.100 voertuigen parkeergelegenheid. Voor fietsers is er aan de voorkant van de Hal ruim voldoende plek om te parkeren. EN; parkeren op het terrein is GRATIS!!!

ROLSTOELEN

De Van Zantenhal is rolstoel-vriendelijk. Wij hebben verbrede deuren die toegankelijk zijn voor rolstoelen. Daarnaast is er een speciale minder valide toilet aanwezig. Het balkon is niet toegangbaar voor mensen in een rolstoel, deze is alleen bereikbaar doormiddel van een trap.

ROKEN

Sinds juli 2008 is het verboden om binnen te roken tijdens een evenement! U bent dan ook zelf verantwoordelijk en riskeert bij overtreding een boete!  Onze evenementenhal beschikt over een indoor-rookruimte voor alle bezoekers die graag willen roken tijdens een evenement. Voor balkon- of VIP bezoekers gelden uiteraard dezelfde regels. Vanaf het balkon is een aparte ingang richting de rokersruimte.

TOILETTEN

De VanzantenHal bezit een ruim aantal toiletten. Tijdens een evenement kunnen wij een snelle doorloop garanderen. De heren- en damestoiletten zijn voorzien van 'toiletseatcleaner' dit is desinfecterende vloeistof waarmee de toiletbril kan worden gereinigd. Extra in de damestoiletten zijn ook benodigde materialen toegevoegd voor damensverband en zijn er bij de damestoiletten extra spiegels aanwezig, voor uw gemak.

VEILIGHEID

De veiligheid tijdens een evenement/ beurs/ congres heeft de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom besteden wij hier continu aandacht aan. De VanzantenHal is zichtbaar en onzichtbaar beveiligd. Of u nu exposant of bezoeker bent van evenementenhal, wij proberen uw en onze veiligheid ten alle tijden te waarborgen. In en om de Van ZantenHal registeren de camera's 24 uur per dag.

WIFI

Tijdens evenementen kunt u gratis gebruik maken van onze WIFI.