SUPER SNUFFELMARKT

NIEUW-VENNEP

22 sep. 2024

Informatie evenement

ENTREEPRIJS

€4,00 

Let op!
• Eentreeticket alleen te koop aan de deur.

• Eigen consumpties niet toegestaan.

TIJDEN

09:00 UUR: DEUREN OPEN
16:30 UUR: DEUREN SLUITEN

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: GEEN 

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

SNUFFELMARKT NIEUW VENNEP

In samenwerking met 'Van Aerle Evenementen Organisatie' presenteren wij de Snuffelmarkt. De Vanzantenhal wordt omgetoverd tot een groot snuffelmarkt-paradijs, gevuld met allerlei tweedehands goederen. Voor zowel jong en oud is dit een interessante marktdag! De snuffelmarkt in de Vanzantenhal is een 'begrip'. De markt is gevuld met ruim 90 kramen met allerlei nieuwe maar voornamelijk tweedehands goederen. Deze markt is een uitkomst voor het echte snuffelpubliek die op zoek zijn naar leuke, unieke en interessante dingen.

TWEEDEHANDS KLEDING

Gebruikte kleding voor jong en oud, van merkkleding tot casual, van zomerkleding tot winterkleding. Dit alles zal door de enthousiaste deelnemers worden aangeboden. De term "moeders voor moeders" is ook hier van toepassing. Zoals elke moeder uit ervaring weet, is dat kinderen snel uit hun kleding groeien. Dit is dan ook de juiste plek om een 'nieuwe' outfit voor uw kind te scoren. Ook zal er onder andere speelgoed, fietsjes, en zwangerschapskleding verkrijgbaar zijn.

ORGANISATIE HOBBYMARKT: VAN AERLE B.V.

Het bedrijf Van Aerle B.V. staat bekend als één van de grootste organisatoren van indoor- & oudoor markten in Nederland. Zij organiseren vele verschillende groot- & kleinschalige markten zoals o.a. vlooienmarkten, snuffelmarkten, hobby- en curiosamarkten.

AANMELDEN KRAAM

Wilt u zich aanmelden voor deze markt? Kijk op www.vlooienmarkten.nl of mail naar kantoor@vlooienmarkten.nl. Ze zijn ook telefonisch te bereiken op: +31 492 525 483.

Aftellen tot het evenement