HOBBY- & CREATIEF MARKT

HAARLEMMERMEER

21 sep. 2024

Informatie evenement

ENTREEPRIJS

€5,00 VANAF 13 JAAR 

Let op!
• Eentreeticket alleen te koop aan de deur.
• Kinderen onder begeleiding van een volwassenen.
• Eigen consumpties niet toegestaan.

TIJDEN

09:30 UUR: DEUREN OPEN
16:30 UUR: DEUREN SLUITEN

PARKEREN: GRATIS
GARDEROBE: NIET AANWEZIG

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

LEKKER CREATIEF

Alle hobbyisten en 'artistieke handen' kunnen hun creatieve hart ophalen. De Hal is met een goede 75 kramen gevuld met al het materiaal voor uw creatieve hobby!

DIVERSE HOBBY'S

Op het Hobbyfestival zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, mozaïek, pixelhobby, decopatch, beren, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Vele creatieve hobby's worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby's te vernieuwen of te verbeteren. Deze markt is de uitgelezen plek voor de kraamhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Demonstraties, workshops of een gesprek met een 'kenner'... daar kan geen internet tegenop!

HORECA

In de Vanzantenhal is een horecaterras aanwezig waar u diverse dranken, broodjes, snacks en versnaperingen kunt aanschaffen.

KRAAM/STANDHOUDERS

Wilt u op de markt staan? Klik dan op het tabblad 'KRAAM HUREN' bovenaan dit artikel.

ORGANISATIE HOBBYMARKT: VAN AERLE B.V.

Het bedrijf Van Aerle B.V. staat bekend als één van de grootste organisatoren van indoor- & oudoor markten in Nederland. Zij organiseren vele verschillende groot- & kleinschalige markten zoals o.a. vlooienmarkten, snuffelmarkten, hobby- en curiosamarkten.

AANMELDEN KRAAM

Wilt u zich aanmelden voor deze markt? Kijk op www.vlooienmarkten.nl of mail naar kantoor@vlooienmarkten.nl. Ze zijn ook telefonisch te bereiken op: +31 492 525 483.

Aftellen tot het evenement