Op zondag 8 juli komt K3 de boel op zijn kop zetten in de Vanzantenhal! De kaarten zijn al bijna allemaal uitverkocht, dus wees er snel bij! 

KOOP HIER UW TICKETS

 De show zal om 14.30 uur starten met K3 live met band! Als afsluiter van de gezellige middag is er een Studio 100 disco show.

De meidengroep begon al in 1998 met de drie Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De groep was gelijk een doorslaand succes. Dat in 2009 Kathleen Aerts de groep verliet, kwam dan ook als een grote verrassing voor vele fans. Met een talentenjacht genaamd: K2 zoekt K3, kwamen Karen en Kristel uiteindelijk op Josje Huisman, de winnares van het programma. Tot 2015 is de groep in die bezetting doorgegaan.

In 2015 maakte de groep namelijk bekend dat er drie nieuwe zangeressen kwamen voor de doorstart van een nieuwe K3. K3 zoekt K3 werd het nieuwe programma waarmee Karen, Kristel en Josje opzoek gingen naar hun opvolgers. En met succes! Vanaf november 2015 vormen Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn de nieuwe K3.